Line-up-ul 2021 Can-Am Outlander vine complet echipat pentru o aventura off road de vis. ATV-urile Bombardier din familia Outlander se impun prin putere si stabilitate, oferind manevrabilitate de incredere. In plus, asigura cea mai mare capacitate de remorcare. Gandite sa infrunte obstacolele indiferent de teren si de conditiile de vreme, modelele Outlander 450 si Outlander 570 sunt adaptabile si pot fi utilizate cu succes pentru agrement si pentru sarcini utilitare variate.

ATV-urile CAN-AM OUTLANDER 450 / 570 se caracterizeaza prin putere si caracteristici tehnice inalte, astfel incat nu te vor dezamagi pe traseu, oricat de dur ar fi acesta. Lista de dotari standard este lunga, garantand un plus de utilitate. Cele doua modele sunt practice pentru rezolvarea sarcinilor in medii off road dificil de accesat, dar si distractiv de pilotat in timpul liber.

Beneficii oferite de ATV-urile Can-Am Outlander 450 si Outlander 570:

  • Motor cu tehnologie de ultima ora: Rotax 450 si Rotax 570
    Pasionatii de off road pot alege intre versiunea Outlander cu motor Rotax 450, 1 cilindru, 38 CP si varianta care genereaza 48 CP (aceasta are motor Rotax 570 V-Twin, 8 valve, SOHC). Performanta dovedita si eficienta ridicata.
  • Capacitate de remorcare 590 kg (1300 lbs). Modelele de ATV 2021 Outlander 450 si 570 sunt construite sa va ajute la transportul de incarcaturi grele
  • Moduri 2WD/4WD si diferential frontal autoblocabil Visco-Lok† QE. In comparatie cu modelele concurente, nu este nevoie de limitator de viteza.
  • Asistenta electronica la pilotare TRI-MODE DYNAMIC POWER STEERING (DPS). Serveste la reducerea efortului depus de pilot intr-o zi lunga pe traseu.
  • Troliu Can-Am HD capacitate 1588 kg (3500 lbs). Accesoriul este instalat din fabrica si reprezinta un must-have daca pleci la vanatoare, partici la o intrecere in zone cu noroi, ai de lucru la ferma sau in preajma gospodariei.
  • Cutie de viteze automata optimizata. Frana de motor recalibrata pentru un control precis pe teren deluros.
  • Rezervor de capacitate 20.5 litri.
  • Display digital 4.5-inch.

 

0 55