ATV-ul din categoria midsize, CF Moto CForce 600 EPS, a primit pentru sezonul 2021 mai multe optimizari care duc la cresterea potentialului pe teren dificil, accidentat.

Motorizarea 580cmc capabila sa livreze 41 CP se caracterizeaza prin eficienta si vibratii reduse, asigurand confort imbunatatit la pilotare, indiferent de conditii.

Pachetul standard include dotari precum: amortizoare hidraulice reglabile in 5 pozitii, cutie de viteze CVTech moderna, sa ergonomica pentru pasager, servodirectie electronica EPS, bord nou cu afisaj color digital, multifunctional, jante 12-inch din aluminiu. Caracterul utilitar al acestui vehicul 4×4 off road este subliniat prin echiparea cu troliu de capacitate 1360 kg, practic in situatiile critice pe traseu, plus portbagajele fata si spate rezistente in orice conditii de vreme. Vizibilitatea crescuta pe ceata si pe timp de noapte este asigurata de farurile LED de inalta vizibilitate, cu RIDEVISION.

Tractiunea selectabila 2WD / 4WD cu diferential blocabil si manevrabilitatea crescuta pe drumurile dificile fac din acest ATV 580cc un aliat de incredere atat pentru activitati de agrement, cat si pentru sarcini de munca.
Alte caracteristici consta in echiparea cu suspensiile fata si spate independente cu brat dublu in A, cursa 160mm si respectiv cursa 210mm, cu amortizoare ajustabile in cinci moduri.

0 173