Can-Am Maverick X3 DS Turbo R 2021 este un model de SSV sport destinat celor mai infocati pasionati de off road. Propulsat de puternicul motor Rotax ACE de 900 cc capabil sa dezvolte 172 CP, cu transmisie automata tip CVT cu Quick Response System X, ventilata cu flux inalt de aer si dotat cu suspensie spate TTX cu o cursa de 508 mm si amortizoare FOX PODIUM de ultima generatie, acest side-by-side Bombardier este un temerar care va depasi cele mai provocatoare obstacole pe teren dificil.

Motorul pe racire cu lichid in 3 cilindri supraalimentat dispune de intercooler si filtru de aer de inalta performanta. Pachetul standard mai cuprinde tractiune selectabila 2WD / 4 WD cu diferential fata auto-blocabil Visco-Lok si servodirectie Tri-Mode Dynamic Power Steering, plus suspensie fata cu brat dublu in forma de A si bara stabilizatoare, amortizoare FOX 2.5 PODIUM Piggyback, suspensie spate cu 4 brate Torsional Trailing-arm X cu bara stabilizatoare, amortizoare FOX 2.5 PODIUM Piggyback si frane puternice pe disc. Lista echipamentelor este completata de jante din aluminiu 14-in., prevazute cu inele anti-dejantare anvelope, la care se adauga bara de protectie pe fata, scuturi plastic HMWPE, portiere 1/4, carlig remorcare si sistem antifurt (D.E.S.S.) cu buton Start/Stop.

In concluzie, acest side-by-side din familia Maverick iti va oferi o experienta de pilotare antrenanta ori de cate ori pleci pe traseu!

0 22