In afara modelului entry-level destinat pilotilor incepatori, un model Can-Am cu motorizare Rotax 427cc 38 cai putere, producatorul canadian a adaugat gamei XU si versiunea cu motor in 2 cilindri, Outlander XU 570. Disponibil in variantele: standard, cu omologare T, cu pachetul de dotari Plus, precum si cu sasiu lung, modelul MAX permitand acomodarea unui coechipier in conditii de confort optime.

ATV-ul Can-Am OUTLANDER XU 570 impresioneaza prin atributele tehnice si este capabil sa livreze 48 CP. Motorul eficient Rotax este cuplat la o cutie CVT cu frana de motor standard. Pe langa servodirectia DPS (Tri-Mode Dynamic Power Steering), acest ATV din familia Bombardier beneficiaza de tractiune selectabila 2WD / 4WD, suspensie cu brat dublu in A pe fata, suspensie spate independenta TTI, plus diferential Visco-Lok QE autoblocant pe fata. Jante din otel 12-inch si anvelope in 6 pliuri Carlisle pentru tractiune indiferent de situatie pe traseele off road dificile.

Un atu important il reprezinta faptul ca Outlander XU 570 ofera capacitate de tractare de 590 kg si este echipat cu bara de protectie heavy-duty pe fata si rack spatios, rezistent. Acesta este compatibil cu sistemul de accesorii LinQ. O alta caracteristica a sa este capacitatea de incarcare de 163.3. Vehiculul este dotat si cu compartiment rezistent la apa de capacitate 10.9 L, pozitionat in partea din spate.
Versiunea T aduce urmatoarele: carlig de remorcare cu priza de remorca, semnalizatoare, lampi de pozitie, oglinzi, claxon.

0 37