ATV-urile Renegade din line-up-ul 2021 se afirma printr-un pachet standard complet. Aspectul agresiv, potrivit performantelor off road dovedite, este o caracteristica aparte care le diferentiaza de multe modele concurente.

  • Can-Am Renegade DPS 650 T ’21 se impune prin motorul Rotax eficient si prin multiplele dotari cu care vine inzestrat. Acest ATV Bombardier este dedicat adevaratilor fani ai off road-ului care cauta o aventura plina de adrenalina. Modelul de fata genereaza 59 CP, si dispune de sistem de control al acceleratiei iTC (Intelligent Throttle Control). Motorul este cuplat la o cutie automata CVT, cu trepte P / R / N / H / L si frana de motor standard. Riderul beneficiaza de tractiune selectabile 2WD / 4WD cu sistem BTC, plus servodirectie DPS.
    Un atu esential il reprezinta echiparea cu suspensia fata cu brat dublu in forma de A si bara stabilizatoare, cursa de 233mm, cu amortizoare pe ulei si suspensia spate independenta TTI, cursa de 251mm. Jantele de 12 inch din aluminiu confera un lookt agresiv. Vizibilitatea pe timp de noapte este facilitata de sistemul de iluminare cu 4 faruri (putere totala 240 W).
  • Can-Am Renegade X xc 650 T 2021 va livra 59 CP si imbina performanta demonstrata in curse cu siguranta pentru a-si purta pilotul pe terenuri off road dificile. Cele 3 moduri de pilotare: ECO, Standard si Sport, servodirectia Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS), amortizoarele performante Fox Podium ajustabile si puterea motorului Rotax amplificata de sistemul Intelligent Throttle Control (iTC) garanteaza o experienta de riding palpitanta si sigura.
  • Can-Am Renegade X xc 1000 T ’21 va furniza o aventura antrenanta pe orice traseu off road si ofera performanta de top pentru a-si dovedi utilitatea inclusiv in cadrul aplicatiilor solicitante de munca. Se bazeaza pe un motor Rotax 1000, V-Twin, 82 CP. ATV-ul Bombardier de fata ofera o capacitate de remorcare de 750 kg, fiind un vehicul practic pentru transportul de incarcaturi grele. Manevrabilitatea inalta este garantata de tehnologia moderna (moduri selectabile 2 WD/ 4WD, servodirectie, control al tractiunii si multe altele), la care se adauga suspensiile avansate marca Fox si franele puternice. Un ATV ce face parte din clasa superioara si este partenerul ideal pentru veteranii sportului care doresc un upgrade la un model de capacitate mai mare, dar si pentru riderii care practica un stil de pilotare agresiv.
  • Can-Am Renegade X xc 1000R ’21 vine echipat cu puternicul motorul Rotax 1000R de 976cc, V-Twin, 91cp, EFI. Detine specificatiile pachetului X xc si promite pasionatilor de off road o experienta de riding de nivel superior.

0 18