SSV-ul 2021 CF Moto ZForce 950 EPS Sport a fost lansat de curand in Canada! Dotarile standard multiple si suma de beneficii incluse recomanda intreaga gama CF Moto drept cea mai bine echipata de pe piata.
In ceea ce priveste side-by-side-ul ZForce 950 Sport, caracteristicile cheie consta in amortizoare reglabile in cinci moduri, servodirectie electronica EPS, CVTech. Pachetul include accesorii care sunt optionale in cazul altor modele concurente: troliu de capacitate 1587 kg, oglinzi laterale, claxon, lumini, acoperis si 1/2 portiere.

„Sub capota”, agilul SSV ZForce de fata ascunde un motor in 2 cilindri, pe racire cu lichid, 4 timpi, 963 cc, capabil sa dezvolte 79 CP. Motorul este cuplat la o cutie automata CVTech moderna, cu trepte L/H/N/R/P. Performanta la acceleratie este asigurata de noul mod Sport. La nivel de suspensii, se remarca echiparea cu suspensia fata independenta cu brat dublu in A, cursa 280 mm si cu suspensia spate Quadlink, cursa 300mm si amortizoare pe gaz ajustabile. Farurile si stopurile RIDEVISION LED permit o vizibilitate excelenta pe timp de noapte, precum si in conditii de ceata. Afisajul color digital este completat de conectivitate prin Bluetooth. Jantele din aliaj 14” completeaza aspectul modern al vehiculului, oferind o nota de agresivitate.

Manevrabil si confortabil pentru pilot si un pasager, SSV-ul CF Moto ZForce 950 EPS Sport poate fi consideratv un partener de off road capabil sa infunte toate obstacolele, indiferent de teren.

0 51