ATV-ul Kawasaki Brute Force 750 4x4i EPS Camo 2021 preia de la modelul de baza Brute Force 750 caracteristicile tehnice inalte. Versiunea de fata se individualizeaza prin schema atragatoare camuflaj – Camouflage Real Tree Xtra Green. Trasaturile cheie ale acestui vehicul 4×4 Kawasaki consta in dotarea cu un motor solid cu 2 cilindri in V, 4 timpi, 8 valve, SOHC, 749cmc, cuplat la o cutie de viteze moderna, la care se adauga tractiune selectabila 2WD/4WD, suspensii double wishbone ajustabile in 5 pozitii si frane rezistente. Un ATV 750cc util si practic pentru munca in conditii off road dure si distractiv pentru petrecerea timpului liber pe traseele montane preferate.

  • In general, ATV-urile utilitare nu dezvolta puterea unui quad sport, insa ofera in schimb un cuplu grozav. Totusi, cel mai puternic si performant ATV din familia Kawasaki le impaca pe amandoua, devenind partenerul excelent atat pentru sarcini de lucru, cat si pentru recreatie pe traseele preferate.
  • Desi Kawasaki Brute Force 750 4x4i EPS se incadreaza categoriei big bore, controlul la pilotare pe teren accidentat nu reprezinta o problema. Acest ATV 750 cc are o caroserie durabila, foarte rezistenta (realizata din material Thermoplastic Olefin – TPO) la zgariere, fapt valabil pentru ambele variante de culoare. Pilotul este protejat atunci cand traverseaza portiuni cu apa si noroi. De asemenea ghidonul este confortabil. Pentru tractiune suplimentara, se poate utiliza diferentialul frontal variabil. Saua estesi ea confortabila. Afisajul digital permite vizibilitate buna si asigura acces facil la toate datele necesare pentru o experienta de riding optima indiferent de conditii. Cutia de depozitare si portbagajul din otel adauga un plus de functionalitate.
  • Sasiul lui Brute Force 750 este bazat pe o configuratie care favorizeaza manevrabilitatea in orice conditii de teren. Amortizoarele reglabile in 5 pozitii ajuta la depasirea limitelor si permit o pilotare agresiva. Mai mult de atat, sistemul de franare este excelent si va permite pilotului sa coboare pante deluroase in siguranta. Din pachetul standard de dotari nu lispeste sistemul EPS (Electronic Power Steering), optim calibrat atat pentru rularea cu viteza mare, cat si pentru viteza redusa. Anvelopele permit o tractiune avantajoasa pe drumurile alunecoase, pe pietre si pe stanci, oferind de asemenea o tractiune suficienta inclusiv pe zapada sau nisip. Jante usoare, din aluminiu. Standard vine si carligul de remorcare 2”.
  • Kawasaki a fost primul constructor de ATV-uri care a folosit o configuratie V-twin (in 2 cilindri) pentru motor. Brute Force 750 4x4i are in dotare un motor 749cc V-Twin, EFI. Puterea este transferata la sol prin intermediul Kawasaki Automatic Powerdrive System (KAPS) CVT. Acest ATV 750cc poate fi accesorizat usor cu un trailer / remorca in vederea transportului de diverse incarcaturi. Mentenanta motorului este usoara, gratie componentelor de calitate si accesului facil la filtrul de aer.

ATV-ul Kawasaki Brute Force 750 4x4i poate fi considerat definitia perfecta de ATV sport-utilitar intrucat ofera putere, tractiune 4WD pentru o „joaca” serioasa in noroi, dar este capabil, totodata, sa duca la indeplinire sarcini de munca in zone off road solicitante. Un aliat de incredere pentru oricine are nevoie de un partener de munca si nu ar rata nici o distractie de weekend cu prietenii pe traseul montan preferat.

0 52