2021 Kawasaki Mule: un line-up de SxS-uri utilitare performante

Kawasaki Mule SX 4×4 se caracterizeaza prin dimensiuni compacte. Este un vehicul 4×4 de teren capabil sa indeplineasca activitati in preajma gospodariei, la ferma si inclusiv pe platforme industriale. Motorizarea 401cmc livreaza 13cp, asigurand putere suficienta pentru aplicatii de dificultate medie. Datorita suspensiilor tip MacPherson, a franelor hidraulice cu actionare precisa si a cadrului rezistent si usor din otel, acest side-by-side Kawasaki ofera siguranta sporita la pilotarea pe orice teren. Mule SX vine echipat in plus cu o bena generoasa ce poate incarca pana la 181 kg, la care se adauga un spatiu de stocare etans de capacitate pana la 60L si ghidon reglabil.

Kawasaki Mule Pro-MX – un SXS utilitar cu motor pe injectie de 695cmc 44cp, 1 cilindru, 4 timpi, racit cu lichid care se afirma prin bena spatioasa. Poate efectua cu brio transporturi cu gabarit marit pentru a reduce considerabil timpii de lucru. Servodirectia EPS, diferentialul blocabil spate si suspensiile optimizate servesc la o manevrabilitate si control de top in orice conditii off road.

Kawasaki Mule Pro-DX este special conceput pentru munca pe teren accidentat si pe platforme industriale. Modelul se bazeaza pe un motor Diesel 1000cmc, 24 CP care vine cuplat la o cutie de viteze automata CVT cu 2 trepte si marsarier. Consumul optim al motorului impreuna cu rezervorul de 30 litri contribuie la autonomie extinsa. Un side-by-side utilitar robust si compact, care ii va permite pilotului sa se strecoare cam oriunde pentru a rezolva sarcini de lucru diversificate.

Kawasaki Mule Pro-DXT reprezinta varful de lance al seriei de vehicule utilitare Kawasaki. De la motorizarea eficienta in 3 cilindri, 1000cmc si 24 cai putere pana la cutia automata CVT, fiecare componenta este dedicata eficientizarii sarcinilor si micsorarii timpului de lucru. Cea mai importanta caracteristica a lui Pro-DXT consta in dotarea cu sistemul Trans Cab ce faciliteaza rabatarea banchetei spate. Astfel, utilizatorul poata alege intre transportarea mai multor pasageri sau a unei cantitati de marfa. Farurile puternice cu lumini LED favorizeaza drumurile pe timp de noapte, in conditii optime. Un SXS utilitar  complet pregatit sa duca la capat orice sarcina la care il veti supune.

0 36