Gama de side-by-side-uri Can-Am Commander 2022 se evidentiaza prin putere, manevrabilitate si dotarile moderne. O alegere inspirata pentru cei pasionati de aventura, modelul Commander nu pregeta sa ofere adrenalina pe cele mai dure terenuri.

Din serie face parte Can-Am Commander DPS 700, echipat cu motorul Rotax ACE eficient care produce pana la 52 cai putere. Dispune de suspensii moderne si un cockpit confortabil pentru pilot si un pasager, precum si sistem DPS, diferential frontal Visco-Lok QE si afisaj digital 4.5 inch, control al acceleratiei (iTC), cutie automata CVT cu frana de motor si protectie electronica pentru curea, control la coborarea in panta – Electronic Hill Descent Control si multe altele.

Can-Am Commander X MR este echipat cu inovatia Can-Am Smart-Lok si se distinge prin performanta in zone cu noroi si apa adanca.

Can-Am Commander XT 1000R ofera cea mai mare putere in clasa sa, cu un echilibru perfect intre caracteristici, protectie pentru vehicul si functionalitate orientata catre lucru.

Can-Am Commander MAX XT 1000R livreaza putere de top – 100 cai putere si vine cu un pachet complet: cutie automata (QRS) CVT cu flux inalt de aer si protectie electronica pentru curea, diferential auto-blocabil fata Visco-Lok QE, suspensie independenta cu brat dublu in A si suspensie TTA cu o cursa mai lunga, jante 14 inch aluminiu, troliu 2041 kg, lumini cu semnatura Can-Am LED, ecran digital 7.6 inch.

Commander MAX XT-P 1000R permite o stabilitate excelente pe cele mai solicitante drumuri off road. Ofera dotari multiple: bara de protectie, suspensie independenta cu brat dublu in A si suspensie TTA, jante 15 inch din aluminiu cu beadlock, troliu 2041 kg, lumini cu semnatura Can-Am LED, display digital 7.6 inch. Acest SSV Can-Am din gama Commander livreaza 100 CP si detine tehnologia exclusiva Smart-Lok, alaturi de un design modern pe negru si portocaliu si scaune in editie speciala.

0 64