Polaris Sportsman 570 aduce pentru sezonul 2023 performanta crescuta, fiabilitate si manevrabilitate ridicata, alaturi de confort sporit in medii off road cu teren dificil, variabil. Deosebit de versatil, vehiculul Polaris de fata poate rezolva cu succes diverse sarcini, indiferent ca este vorba de activitati de recreatie in outdoor sau de aplicatii de munca pe teren dificil in conditii solicitante. Gama cuprinde modelele: Sportsman 570 (standard), Sportsman 570 EPS, Sportsman 570 Utility HD si variantele Premium, Trail, Ride Command Edition.

Sportsman 570 se distinge prin echiparea cu: motor 567cc, 44 CP, ProStar 4 timpi DOHC 1 cilindru, racit cu lichid, pe injectie electronica, cutie automata PVT, tractiune AWD/2WD, frane pe discuri hidraulice si frana de picior, suspensie fata MacPherson, cursa 208mm si suspensie spate IRS cu brat dublu tip A, cursa 241mm. La acestea se adauga jante 12 inch din otel, sistem cargo compatibil Lock & Ride, capacitate de stocare 18.9 L, faruri cu halogen, stop cu LED, instrumentar digital, extensie pentru rack-ul fata, priza 12 V, precablat pentru incalzitoare maini, suport troliu inclus, sa de inaltime 845 mm. Acest ATV Polaris cu 1 loc asigura capacitate remorcare 612 kg si este echipat cu cui remorcare standard 1.25 inch. Modelul vine cu mai multe optiuni de culoare atragatoare: Orange Rust, Desert Sand, Sage Green, Polaris Pursuit Camo.

Versiunea EPS ofera, dupa cum spune si numele, servodirectie electronica. Pachetul detine sistem de franare EBS, rack-uri 40.8 kg pe fata si 81.6 kg pe spate, garda la sol 290 mm, anvelope cu 6 straturi. Optional, este disponibila dotarea cu Ride Command+.

Varianta Utility HD dispune de bumper frontal utilitar cu carlig de remorcare, transmisie pentru utilizare grea si rulmenti etansati, rack-uri de tip utilitar din metal pe fata si pe spate, EPS, moduri de pilotare, geofencing, limitator de viteza. Schema de culoare: White Lightning.

Modelul Premium are culoarea Titanium Metallic si se remarca prin dotarea cu sistemele de asistenta ADC – control la coborarea in panta, EBS – franare motor, cu servodirectie electronica (EPS), anvelope 26″ Duro si jante 14″ din aluminiu, suspensie spate cu cursa 241 mm. Ofera o capacitate de incarcare de 220 kg.

Pentru fanii plimbarilor pe trasee off road, Polaris a conceput varianta Sportsman 570 Trail echipata cu: faruri LED, control la coborarea in panta (ADC), control la franarea motorului (EBS), servodirectie electronica (EPS), anvelope 26″ Duro si jante 14″ din aluminiu, brat dublu arcuit tip A, bumper Trail pe fata, amortizoare vopsite si troliu Polaris HD de capacitate. Sunt disponibile culorile: Onyx Black, Sunset Red.

Modelul in editie Sportsman 570 Ride Command este echipat cu ecran touch 7″ cu Ride Command, troliu Polaris HD cu cablu sintetic si Auto Stop, anvelope 26″ Duro, bumper Trail frontal, extensii portbagaje fabricate din otel, servodirectie EPS, faruri cu LED. Culoare: Silver Quartz Metallic.

In scop utilitar sau pentru pura distractie, producatorul american vine cu o laga selectie de accesorii ATV pentru detinatorii de modele Sportsman 570, ca de exemplu: solutii de depozitare (coolere, extensii de rack-uri, genti, cutii), huse, trailere, parbrize, solutii de iluminare, trolii, senile, generatoare, accesorii de vanatoare, accesorii confort (scarite, ghidon, oglinzi, handguards, sa incalzita, acceleratie incalzita, bumpere si protectii, lame de zapada, accesorii audio si tech, anvelope si jante.

0 42