2023 ZFORCE 800 Trail de la CFMOTO este inlocuitorul modelului curent ZFORCE 800 si vine ca propunere pentru pasionatii de off road care vor o plimbare dinamica pe drumurile dificile.

Acest SSV din familia CFMOTO detine mai multe optimizari fata de modelul anterior, meritand amintite urmatoarele: acoperis nou, admisie de aer noua cu filtru special, design exterior adus la cele mai noi standarde, un nou far frontal LED, usi 1/2 mai robuste si jante restilizate 14-inch din aluminiu.

SxS-ul cu 2 locuri 800 Trail se caracterizeaza printr-un ampatament mai lung cu 254mm (in total 2286mm) si aduce un plus de 3 cai putere. Motorul pe racire cu lichid, in 4 timpi, 2 cilindri in V pe injectie dezvolta maximum 65 CP. Pachetul standard cuprinde o cutie automata CVT moderna si doua moduri de putere.

Cockpitul adaposteste un instrumentar modern cu display 5-inch LCD, ghidon plat, servodirectie electronica cu doua moduri, compartimente de depozitare rezistente la apa, scaune sport optimizate. Pilotul dispune de conectivitate smartphone si se poate bucura de avantajele aplicatiei CFMOTO RIDE.

La nivelul sasiului, CFMOTO 800 Trail este echipat cu suspensie cu brat dublu in A pe fata, cursa 255mm. O deosebire majora o reprezinta introducerea pe spate a setup-ului TTA (Torsional Trailing Arm), cu rol in obtinerea unui control marit pentru manevrabilitate mai buna pe traseu, in toate conditiile. Cursa suspensiei pe spate este de 305mm.

Alte featuri cheie oferite standard: carlig remorcare, anvelope 26-inch cu 6 straturi, fender extins si T-box „inteligent”.
In colectia accesorii veti descoperi scuturi de protectie, nerf bars, bumpere, parbrize, cutie cargo pe spate, acoperis aluminiu, kit snorkel si sistem audio.
Disponibil cu schema de culoare Galaxy Grey.

0 202