Constructorul din Canada a dezvaluit noile sale ATV-uri destinate copiilor: Can-Am Renegade 70 EFI, 110 EFI, 110 X xc EFI si DS 250. Ele au fost complet regandite pentru 2023 si se remarca prin usurinta manevrarii si colectia bogata de featuri de top in clasa lor. De asemenea, se evidentiaza printr-un aspect pe placul tinerilor pasionati ai sportului, un design ce este inspirat de modelele concepute pentru riderii adulti.

Noile ATV-uri pentru copii de la Can-Am Bombardier dispun de injectie electronica (EFI), pornire electrica si limitator de acceleratie, ceea ce inseamna ca parintii vor putea controla fara probleme viteza atunci cand doresc. Sasiul lat contribuie la o stabilitate excelenta pe teren accidentat, un factor deosebit de important pentru siguranta si o pilotare distractiva.

Design de ultima generatie. Cele mai noi mini-ATV Can-Am reprezinta variantele miniaturale ale vehiculelor Renegade de capacitate mare. Copiii beneficiaza, astfel, de aceleasi detalii ca si pilotii seniori. Totodata, sunt disponibile mai multe scheme de culoare.

 • 2023 Can-Am Renegade 70 EFI
  Este inzestrat cu un motor 70 cc, 4 timpi, monocilindru, racire cu lichid si dispune de cutie complet automata CVT, plus limitator de acceleratie integrat.
 • 2023 Can-Am Renegade 110 EFI
  Preia caracteristicile de top ale modelului Renegade 70 EFI.
  Echipat cu motor 112cc, 1 cilindru, 4 timpi, racire cu aer.
 • 2023 Can-Am Renegade X xc 110 EFI
  Dispune de dotari cuprinzatoare, ca de pilda: suspensie cu brat dublu in A pe fata, amortizoare HPG Piggyback, grafica specifica pachetului X, esapament cu look sportiv, scarite Racing kick-up si inaltator ghidon, husa sa, bumpere frontale aluminiu, nerf bars si motor 1 cilindru, 4 timpi, 112 cc, pe racire cu aer.
 • 2023 Can-Am DS 250
  Dotat cu suspensie fata cu brat dublu in A, amortizoare fata si spate reglabile, faruri frontale, stop si lumina de frana. La toate acestea se adauga anvelope 22 inch pe fata.

0 5