Cel mai puternic ATV de noroi din familia Can-Am este fara doar si poate Renegade X mr 1000R, model care livreaza maximum 91 CP si a fost gandit pentru aventura extrema pe trasee cu noroi si apa adanca.

Un mare avantaj al pilotarii in saua lui Can-Am Renegade X mr 1000R consta in tractiunea sporita pe portiunile cu noroi inalt, rezultat al dotarii cu primul diferential blocabil gandit sa impinga limitele, Visco-4Lok. Usurinta in utilizare, tractiunea 4wd si agilitatea crescuta ofera peformanta de a deveni un partener de off road distractiv de pilotat si invincibil in noroi. Cele mai importante caracteristici tehnice ale modelului Renegade de fata sunt motorul Rotax 976 cc, 2 cilindri in V, snorkel si racire cu lichid, suspensii cu brat dublu in A si bascula pe fata si independenta pe spate, plus amortizoare Fox de ultima generatie, frane pe disc puternice, la care se adauga jante 14-in aluminiu cu beadlock, cauciucuri de noroi ITP Cryptid si o serie de echipamente standard: DPS, control electronic al acceleratiei iTC, aparatori de noroi, scut de protectie, ghidon gandit special pentru curse prin noroi, protectii fata si spate, anti-furt, troliu 1587 kg, display digital 4.5-inch.

Renegade X mr 1000R este disponibil cu doua optiuni de culoare. Varianta pe verde dispune de moduri selectabile 2WD / 4WD cu diferential auto-blocabil frontal Visco-Lok† QE, iar versiunea pe galben (Neo Yellow) beneficiaza de tractiune 2WD / 4WD / Lock 4WD cu diferential frontal Visco-4Lok†.

0 7