Kawasaki Brute Force 750 4x4i EPS 2021 detine specificatii tehnice inalte, cum ar fi echiparea cu motorul in 2 cilindri in V, 4 timpi, 749cmc, cuplat la o cutie de viteze moderna. Acest ATV Kawasaki ofera tractiune selectabila 2WD/4WD, la care se adauga suspensii double wishbone ajustabile in 5 moduri si frane rezistente. Un ATV 750cc util si practic pentru munca in conditii off road dure si distractiv pentru petrecerea timpului liber pe trasee montane.

In general, ATV-urile cu valente utilitare nu livreaza puterea unui quad sport, dar in schimb promit un cuplu grozav. In orice caz, cel mai puternic si performant ATV Kawasaki le ofera cu generozitate pe amandoua, fiind un vehicul 4×4 de teren ideal atat pentru sarcini de lucru, cat si pentru recreatie.

Desi ATV-ul Kawasaki Brute Force 750 4x4i EPS se incadreaza in categoria big bore, controlul nu va fi o problema! In saua acestui ATV 750cc, te bucuri de manevrabilitate de exceptie. Caroseria este durabila si foarte rezistenta la zgariere, lucru valabil pentru ambele versiuni de culoare ale modelului. Pilotul este protejat cand traverseaza portiuni cu apa si noroi. In plus, ghidonul este confortabil. Pentru tractiune extra, se poate utiliza cu succes diferentialul frontal variabil. Saua este, de asemenea, confortabila. Display-ul digital asigura o buna vizibilitate si ofera acces usor la toate informatiile necesare pentru o experienta de pilotare optima indiferent de conditii. Cutia de depozitare si portbagajul din otel adauga un plus de functionalitate.

Sasiul lui Brute Force 750 se bazeaza pe o configuratie care favorizeaza manevrabilitatea in orice conditii de teren. Amortizoarele reglabile in 5 moduri contribuie la depasirea obstacolelor si permit un stil de riding agresiv. Un alt atu il constituie sistemul de franare excelent care va permite pilotului sa coboare pante deluroase in siguranta. Din pachetul standard de dotari nu lipseste servodirectia EPS. Sistemul este optim calibrat pentru rularea cu viteza mare, dar si pentru viteza redusa. Cauciucurile permit o tractiune avantajoasa pe drumurile alunecoase, pe pietre si pe stanci, oferind de asemenea o tractiune suficienta inclusiv pe zapada sau nisip. Jante usoare, din aluminiu. Standard vine si carligul de remorcare 2”.

Kawasaki a fost primul constructor de ATV-uri care a folosit o configuratie V-twin (in 2 cilindri) pentru motor. Brute Force 750 4x4i se bazeaza pe un motor 749cc V-Twin, EFI. Puterea este transferata la sol prin intermediul Kawasaki Automatic Powerdrive System (KAPS) CVT. Acest ATV 750cc poate fi accesorizat usor cu un trailer / remorca in vederea transportului de diverse incarcaturi. Intretinerea motorului este usoara, multumita componentelor de calitate si accesului usor la filtrul de aer.

ATV-ul Kawasaki Brute Force 750 4x4i poate fi privit ca definitia perfecta de ATV sport-utilitar deoarece ofera putere, tractiune 4WD pentru o „joaca” serioasa in noroi, dar este capabil, totodata, sa duca la bun sfarsit sarcini de munca in zone off road solicitante. Un aliat de incredere pentru toti cei care au nevoie de un partener de munca, dar nu vor nici sa rateze o distractie de weekend alaturi de prieteni pe traseul de munte preferat.

 

0 11