Polaris RANGER XP Kinetic este un vehicul 4×4 electric gandit pentru sarcini solicitante in medii offroad dure.

Polaris si Zero Motorcycles se afla pe lista celor mai inovatoare companii din lume in 2022. Primul side-by-side complet electric din gama producatorului american a fost introdus in decembrie anul trecut. Modelele RANGER XP Kinetic au fost vandute rapid in numai cateva ore de la lansare.

Lista anuala a Fast Company reprezinta o sursa definitiva care recunoaste organizatiile cu rol in transformarea industriei din 2008.

Motorul electric din dotarea lui RANGER XP Kinetic impresioneaza prin cuplul best-in-class si asigura un control precis la remorcarea de incarcaturi grele sau la operarea in medii cu teren dificil. Totodata, plimbarea silentioasa permite conversatia, pilotarea prin zone salbatice si in mijlocul turmelor de animale, ceea ce poate constitui un beneficiu pentru fermieri.  Permite, de asemenea, posibilitatea de a lucra indiferent de ora fara a deranja pe nimeni.

Anul acesta, lista de Cele mai Inovatoare Companii ale Lumii a onorat companiile cu cel mai mare impact in industria de care apartin. Acesti constructori contureaza viitorul cu cele mai inspiratoare realizari de secol 21.

RANGER XP Kinetic dezvolta 110 cai putere si este oferit in versiune Premium si Ultimate. Asigura intretinere usoara, este economic si permite personalizarea cu accesorii diversificate.

0 10