Can-Am Renegade reprezinta cea mai puternica gama de ATV-uri sport din industrie si ofera performanta dovedita off road, aducand manevrabilitate si agilitate de varf in cele mai dure medii.

Tractiunea 4WD superioara impreuna cu diferentialul blocabil au drept rezultat impingerea limitelor la maxim, astfel incat noile ATV-uri Renegade sunt o forta invincibila pe traseele cu noroi si apa adanca.

Cea mai importanta imbunatatire adusa gamei Renegade o reprezinta echiparea cu suspensia fata cu brat dublu in A, plus noile roti pentru garda la sol imbunatatita. Motorizarea eficienta Rotax de top este un atu esential. Capabile sa livreze pana la 91 cai putere, ATV-urile Renegade 1000R sunt cele mai puternice de pe piata, gata de atac in orice moment pe cele mai dificile trasee off road. Pe primul loc in clasa lor, veti regasi si motoarele 78 CP Rotax 850, 62 CP Rotax 650 si 48 CP Rotax 570.

Manevrabilitatea in orice conditii este asigurata prin echiparea cu amortizoare reglabile FOX 1.5 Podium de ultima ora pentru Renegade 650-850 si 1000R, care au fost calibrate pentru un raspuns prompt indiferent de viteza si de obstacole. Sistemul electronic inteligent de control al acceleratiei iTC permite un control sporit si o livrare lina a puterii.

ATV-urile Renegade X XC 850 si 1000R sunt echipate cu amortizoare Fox 1.5 Podium RC2 si beneficiaza de grafica specifica pachetului X. Varianta Renegade X MR 1000R beneficiaza de amortizoare FOX 1.5 Podium QS3 si un troliu de 1587 kg.

0 24