Pilotii de ATV care doresc sa treaca la un model de capacitate mai mare 800cc, vor afla in CFORCE 850 TOURING un partener de incredere pentru riding chiar si pe cele mai dure trasee off road. ATV-ul CFMOTO CFORCE 850 TOURING de baza si versiunea Premium a sa dau dovada de o versatilitate deosebita, fiind atat excelenti companioni pentru explorare si aventura 4×4, cat si rivali redutabili in diverse intreceri pe teren extrem. Prin aditia de accesorii ATV adecvate, ATV-ul CFORCE 850 TOURING poate fi transformat usor intr-o adevarata unealta de munca atunci cand ai nevoie de ajutor la gradinarit, in agricultura, la ferma etc. Dotarile touring il recomanda in special pentru escapade in outdoor impreuna cu un insotitor, precum si pentru pasionatii de camping in mijlocul naturii, pescuit ori vanatoare.

CFMOTO CFORCE 850 TOURING se bazeaza pe un motor 800cc V-Twin capabil sa livreze 75 CP. Ofera mai multa putere, este inzestrat cu tehnologie avansata si capacitati crescute, alaturi de o functionalitate imbatabila pentru a livra o doza nediluata de distractie in medii offroad diversificate. Pentru sezonul 2024, CFORCE 850 TOURING calibrat EFI vine cu 20% mai multa putere fata de modelul predecesor.
Un ATV de prima clasa care va depasi obstacolele oricarui teren gratie atitudinii de „neoprit”, lasand in urma orice concurent.

Designul modern include un grilaj in forma de hexagon, plus un far frontal LED de inalta intensitate. Caroseria denota ADN-ul CFMOTO pur si atrage atentia de la distanta in combinatie cu designul angular.
Sunt disponibile trei optiuni de culoare: Lava Orange, True Timber Camo, Tundra Grey.

Garda la sol 285mm. Garda la sol superioara si jantele 14-inch din aluminiu contribuie la un plus de siguranta pe teren foarte accidentat.

Un loc semnificativ pe lista de beneficii il are sasiul imbunatatit. Suspensia ofera acum o cursa cu 35% mai lunga, combinandu-se cu un unghi de viraj cu 17% mai strans. Bratul dublu tip A pe fata si bratul de suspensie spate asigura performanta marita in timp ce servesc la mentinerea unei plimbari line in toate conditiile de teren.
Amortizoarele complet ajustabile permit customizarea suspensiei in functie de necesitatile riderului, fie pentru a acomoda un pasager, fie pentru transportul de incarcaturi usoare.

CFMOTO CFORCE 850 TOURING se distinge prin tehnologia inalta, fiind echipat cu trei moduri EPS, acceleratie electronica si control electronic la coborare.

Moduri de putere multiple:
– mod Sport: raspuns agresiv la acceleratie. Deblocheaza puterea vehiculului 100%.
– mod Normal: raspuns linear la acceleratie. Echilibrat si usor de controlat. Potrivit pentru majoritatea scenariilor.
– mod Work: putere lina. Faciliteaza finalizarea sarcinilor de munca zilnice.

Functionalitate fara rival: instrumentar 7-inch TFT, lumini LED de inalta intensitate cu output maxim 43000 lumeni, troliu 1587 kg standard echipat cu cablu sintetic.

Capacitate de remorcare de top. ATV-ul CFORCE 850 TOURING este capabil sa transporte o incarcatura de 800 kg (EU). In plus, aduce beneficiul rack-urilor fata/spate 45kg/90kg si dispune de sistem de accesorizare CF-Connect.

Versiunea Premium se deosebeste prin jantele cu beadlock.

 

0 39