Side-by-side-ul Can-Am Traxter Pro reinventat!
Inginerii Bombardier au echipat varianta de SxS utilitar Traxter Pro cu multiple featuri si cea mai noua tehnologie. Nu veti gasi pe piata vehicule 4×4 de teren din aceeasi clasa cu dotari la fel de impresionante. Incepand cu instrumentarul de bord cu display digital 7.6 inch, scut de protectie HMWPE si pana la suspensiile de ultima ora cu brate in A si bara stabilizatoare, modelele Limited si Lone Star vin inzestrate cu un pachet standard complet. Editia Lone Star ofera in plus garda la sol inaltata de 13-inch si rack-uri heavy-duty pe fata si pe spate, in timp ce Traxter PRO Limited asigura confort de exceptie in toate sezoanele. Alegerea iti apartine!

Caracterul utilitar al lui Traxter Pro este subliniat prin spatiul larg alocat depozitarii, acest SxS Can-Am oferind cu 100% mai mult spatiu pentru incarcarea diverselor bunuri de transport in comparatie cu versiunea de baza. Performanta multi-functionala, cu puterea necesara pentru a remorca incarcaturile grele.

  • O aptitudine aparte o constituie abilitatea de descarcare usoara a sarcinilor transportate, printr-o simpla apasare de buton, astfel incat Traxter Pro devine aliatul perfect pentru simplificarea muncii, indiferent de aplicatie.

  • Exclusiv pentru Traxter Pro: compartiment de stocare de capacitate 316.5 L pentru unelte.
  • Auto-Climate HVAC. Pilotul poate utiliza modul automatic dust-free pentru a nu se expune prafului, precum si functiile de incalzire si aer conditionat pentru a mentine temperatura din cabina in parametri optimi.
  • Exclusiv: panouri laterale detasabile. Mai practic pentru solutionarea rapida a sarcinilor de lucru.

  • Roti 28-inch cu aspect modern care functioneaza excelent si permit o garda la sol de 13-inch astfel incat vei ajunge mereu la destinatie, in orice conditii de teren.
  • Potential crescut. Traxter PRO rezolva problema transportului! Un singur drum in loc de mai multe, datorita capacitatii de depozitare de 380.4 L, la care se adauga compartimentul de 316.5 L rezistent la apa si cutia pentru unelte detasabila, plus un alt compartiment waterproof amplasat sub scaunul pasagerului, de asemenea detasabil. PRO XT, PRO Limited si PRO Lone Star prezinta toate aceste caracteristici.

  • Pachetul standard este completat de bancheta VERSA-PRO cu scaune rabatabile pentru pasageri si centuri de siguranta si scaunul ajustabil pentru rider.
  • Cadrul din otel din echiparea tuturor modelele Traxter Pro favorizeaza o capacitate de incarcare utila de 771 kg.
  • Capacitate de remorcare 1134 kg. Sasiul se bazeaza pe un design gandit pentru cele mai grele conditii de munca astfel incat gama Traxter Pro impinge limitele la maxim pe orice teren off road.

0 19