Producatorul de ATV-uri si SxS-uri CFMoto a completat gama 2021 cu modelul UForce 800. Acest side-by-side  are un pronuntat caracter utilitar si vine echipat cu motor V-Twin, 4 timpi, 800cc, SOHC, 8 valve, pe racire cu lichid cuplat la o cutie de inalta performanta CVTech cu frana de motor standard.

Vehiculul de fata detine o capacitate de remorcare de 567 kg, este echipat cu portiere pentru siguranta sporita, un portbagaj de capacitate 272 kg, plus troliu 1587 kg care poate fi actionat wireless, cu ajutorul unei telecomenzi si carlig de remorcare 2”. Pachetul mai include urmatoarele: servodirectie EPS, sa vinyl, faruri cu accente LED, cabina cu design ergonomic, jante din aliaj 14 inch. Adaugati la toae acestea franele pe discuri puternice, suspensia independenta cu brat dublu in A pe fata, amortizoare pe ulei ajustabile, frana de motor, claxon, oglinzi, bord digital. Modelul este disponibil cu trei optiuni de culoare: gri, portocaliu si camuflaj (Titanium Grey, Lava Orange, True Timber Camo).

Capabil sa livreze putere maxima de 62 CP, side-by-side-ul CFMoto UForce 800 este un vehicul de teren 4×4 de incredere care va va permite sa desfasurati atat activitati recreationale, cat si sa duceti la bun sfarsit sarcini de munca diversificate in medii greu de accesat.

0 35