Cu imbunatatiri la nivel de confort si dotari, Polaris Ranger 570 este un partener de munca pe care te poti baza negresit!

Motorul ProStar monocilindric in 4 timpi DOHC, capacitate 567cc livreaza 44 cai putere. Ranger 570 este disponibil in varianta standard si in varianta Premium care aduce in plus servodirectie EPS. Acest SxS vine echipat cu tractiune selectabila AWD/2WD. Extrem de practic si util pe pe teren dificil. Modelul de fata este un side-by-side Polaris midsize cu pronuntat caracter utilitar capabil sa rezolve impecabil sarcini diverse cum ar fi transportul unor incarcaturi grele, servind totdata si la explorarea de trasee pentru pura distractie.

Pachetul standard include: cutie de viteze automata PVT cu trepte H/L/N/R/P, suspensie fata MacPherson, cursa 229mm si suspensie spate brat dublu de tip A, IRS cursa de 25.4cm. La acestea se adauga franele fata/spate hidraulice pe disc, sistem cargo Lock & Ride si carlig de remorcare standard de 5cm, jante otel stantat si proiectoare fata si pozitii cu putere de 50W, cu LED. Ranger 570 ofera o capacitate de incarcare de 453.6 kg, detine un rezervor de 34.1 litri si poate remorca pana la 680.4 kg.

0 29