Polaris Sportsman 570 este cel mai bine vandut ATV 4×4 din lume si se remarca prin accesibilitate, putere si manevrabilitate de top. Pentru sezonul 2021, constructorul american aduce pe piata pe langa modelul de baza si o varianta cu servodirectie EPS, o versiune Premium, un model Hunt Edition, modelele Trail si Ultimate Trail, precum si versiunea Utility HD LE. Versatilitatea combinata cu o pilotare lina si un design modern, indraznet au ca rezultat un ATV 570cc potrivit pentru orice stil de riding si capabil sa intampine provocarile terenurilor dificile off road.

„Ca detinator al unui ATV Sportsman, pot spune ca ma bazez pe acest vehicul de ani de zile si ca niciodata nu m-a abandonat la greu. Poate face fata oricarei sarcina, indiferent de obstacolele intalnite pe traseu”, marturiseste un rider.

Care sunt punctele forte ale lui Sportsman 570? In primul rand, vine echipat cu o suspensie spate independenta cu performanta legendara, iar pentru sezonul 2021 ofera o cursa mai lunga pe fata (208mm)si garda la sol inaltata (290mm). Livrarea automata a puterii catre roti pentru tractiune superioara este o caracateristica cheie a modelelor de ATV-uri Polaris.

Pentru variantele Premium si EPS este disponibila standard dotarea cu sistem integrat de franare a motorului EBS si cu ambreiaj optimizat, favorizand o accelerare lina in orice conditii de teren. Noile bucse de suspensie sigilate faciliteaza o mentenanta redusa si previn acumularea de noroi si reziduuri. Anvelopele 25-inch cu 6 straturi adauga un plus de tractiune si rezistenta marita la impact, astfel incat pilotul va putea aborda obstacolele cu mai multa incredere, valorificandu-si potentialul pe drumurile off road.

Motorul ProStar monocilindru, 567 cc, 4 timpi, pe racire cu lichid genereaza 44 cai putere, iar portbagajele au balamale noi si sunt capabile sa transporte incarcaturi grele. Rack-urile ofera capacitate de 40,8 kg si de 81,6 kg. Capacitatea de incarcare a vehiculului este de 220 kg. Capacitatea de remorcare este de 612 kg. Pachetul standard mai include: instrumentar de bord digital, extensie pentru portbagaj fata, priza 12V, incarcator baterie, lumini cu halogen si stop cu LED, precablat pentru manere incalzite, monturi pentru troliu si plug.

In concluzie, ATV-ul 2021 Polaris Sportsman 570 este partenerul perfect pentru cei care isi desfasoara activitatea de munca in medii off road, dar si pentru adeptii distractiei pe trasee montane greu accesibile.

0 145