ATV-ul SPORTSMAN XP 1000 S EPS 2022 din gama producatorului american, Polaris, livreaza performanta off road dovedita si constituie unul dintre cele mai dorite vehicule 4 x 4 de teren de tip bigbore. Se afirma in special prin motorizarea solida ProStar, precum si printr-o manevrabilitate si agilitate fara egal.

Polaris Sportsman XP 1000 S EPS vine echipat cu un motor ProStar 952, in 4 timpi, 2 cilindri, racit cu lichid, 952 cc, pe injectie EFI (Electronic Fuel Injection), cuplat la cutia automata PVT (Polaris Variable Transmission) cu trepte P/R/N/L/H.
Pilotul dispune de tractiune selectabila High Performance Close Ratio On-Demand True AWD/2WD. Un atu important vine sub forma dotarii standard cu sistem de control electronic al acceleratiei – ETC si cu sistem de asistenta la coborarea in panta – ADC.

ATV-ul Polaris de fata se remarca, la nivel de sasiu, prin suspensia fata cu bascula triunghiulara, cursa de 290 mm si suspensia spate cu bascula triunghiulara cu bara stabilizatoare, cursa de 355 mm, plus amortizoare ZF Sachs. Franele fata si spate pe discuri hidraulice puternice contribuie la o putere de stopare superioara in toate conditiile de teren. Pachetul include cauciucuri DURO E-MARK Power Grip V2 si jante 14″ aluminiu. Garda la sol 295 mm. Rezervor de capacitate 19.9 litri.

2022 Polaris Sportsman XP 1000 S EPS permite o capacitate de tractare de 830 kg si beneficiaza de rack-uri fata si spate de capacitate 91 kg, respectiv 136 kg. Sarcina utila 220 kg. Maxim doua persoane.
Alte specificatii consta in dotarea cu bord digital multifunctional cu afisaj LCD de 4″ Rider Information Center cu Bluetooth, turometru, vitezometru, kilometraj, indicator temperatura lichid de racire, indicator trip, indicator combustibil, ceas, indicator service, ore functionare, indicator AWD, la care se adauga faruri LED si servodirectie electronica Tri-Mode EPS. Polaris Sportsman 952cc vine accesorizat din fabrica cu troliu Polaris 3500 HD, oglinzi, manere de sustinere pasager, priza tip bricheta in consola si  sistem Lock & Ride de atasare rapida a accesoriilor.

0 40