SSV-ul Polaris RZR S 1000 EPS 2023 furnizeaza mixul ideal de acceleratie rapida si manevrabilitate zvelta, fara compromisuri de la confort!

RZR S 1000 EPS se caracterizeaza prin latimea 60″, un design modern si inginerie avansata, fiind un side-by-side sport construit pentru agilitate stabila. Modelul va avantajeaza in sezonul 2023 prin prisma raportului optim intre putere si greutate (lider in clasa la acest capitol) si ofera un cuplu incendiar, in timp ce garda la sol de 318 mm (12.5 in) va permite sa abordati cu increde provocarile terenurilor dificile off road.

Modelul Polaris RZR de fata este alimentat de un motor cu 2 cilindri, pe racire cu lichid, 999cc, in 4 timpi, DOHC, EFI capabil sa livreze 100 cai putere. Acceleratia crescuta la virajele stranse si raspunsul instant transforma acest side-by-side sport intr-un din cei mai competitivi concurenti din industrie in categoria sa. Alte beneficii ale lui Polaris RZR S 1000 EPS se refera la: directia lina, raza de intoarcere de top in clasa, controlul sporit in toate conditiile, vizibilitatea excelenta si ampatamentul compact care ajuta la evitarea obstacolelor. Sistemul de iluminare cu faruri LED va lumina drumul spre destinatia dorita daca v-a prins inserarea pe traseu.

RZR S 1000 EPS – un aliat 4×4 pentru aventura non-stop

Polaris RZR S este echipat cu un ambreiaj rezistent, o durata lunga a curelei si cauciucuri off road. Setting-ul la nivel de sasiu si ergonomia premium a modelului Polaris contribuie la confort marit pe distante mari. In ceea ce priveste suspensiile, RZR S 1000 cu servodirectie electronica este dotat cu bascula triunghiulara cu bara stabilizatoare, cursa de 311 mm pe fata si cu suspensie spate IRS, bascula triunghiulara cu bara stabilizatoare, cursa de 335 mm. La toate acestea se adauga amortizoare premium Walker Evans ajustabile in 16 pozitii si frane pe discuri hidraulice puternice, astfel incat veti beneficia de o pilotare lina fara compromisul confortului.

Alte caracteristici:

– bord digital multifunctional cu acces usor la multiple informatii utile: display LCD de 4″ cu Rider Information Center, turometru, vitezometru, kilometraj, indicator temperatura lichid de racire, indicator trip, indicator combustibil, ceas, indicator service, ore functionare, indicator AWD.

– pachetul de dotari este completat de: priza tip bricheta in consola, scaun reglabil pentru pilot, oglinzi, usi integrale, sistem Lock & Ride de atasare rapida a accesoriilor, sistem de control electronic al acceleratiei (ETC).

0 35