Can-Am Renegade este renumit pe scena de ATV-uri sportive. Modelele constructorului canadian imbina performanta racing dovedita cu protectia, dominand concurenta pe cele mai dure terenuri off-road. Pentru 2023, linia Renegade vine inzestrata cu o serie de imbunatatiri si isi reafirma astfel, pozitia pe piata.

Agilitatea si rapiditatea au reprezentat mereu caracteristicile cheie ale ATV-urilor Can-Am Renegade. Chiar de la lansare, au luat cu asalt podiumul, impunandu-se in fata modelelor rivale. Renegade X xc 1000R se remarca in special prin puterea si manevrabilitatea de top si ofera in noul sezon lumini LED integrate pentru vizibilitate crescuta, un design atractiv si un combo de culoare pe gri si galben, Catalyst Gray & Neo Yellow.

Pilotii insetati de viteza care nu se dau inapoi de la curse pe teren dificil si tehnic sau plin de noroi se pot baza pe modelele Renegade. Concepute pentru a intruni standarde ridicate, vehiculele 4×4 Bombardier ofera durabilitate la utilizare intensiva, fiind potrivite inclusiv pentru un stil de riding foarte agreisv. Riderul petrece mai mult timp pe traseu si mai putin timp in garaj.

Tehnologie de ultima ora: motorizari Rotax aduse la rang de arta.
ATV-urile Renegade dispun de cele mai puternice motoare Rotax din industrie. Variantele Renegade 1000R produc un maximum de 91 CP, fiind cele mai solide de pe piata la ora actuala in categoria din care fac parte. Cei care doresc un ATV sport de capacitate mai mica pot alege modelul 62 CP Rotax 650.

Manevrabilitate de nivel urmator datoarata dotarii cu amortizoare Fox.
Renegade X xc 1000R si X mr 1000R vin standard cu amortizoare FOX 1.5 PODIUM ajustabile, special calibrate pentru a garanta un raspuns mai previzibil la limita tractiunii si manevrabilitate superioara la rularea cu viteza inalta sau redusa.

Control inteligent al acceleratiei.
Echiparea cu Intelligent Throttle Control (iTC) ofera un plus de control. Livrarea puterii este lina, iar pilotul are la dispozitie unul din modurile Standard, ECO si Sport.

Setup inovator al suspensiei: brat dublu in A pe fata.
Cel mai important upgrade pentru Renegade consta in bratele in A frontale, bara de protectie si rotile revizuite pentru garda la sol imbunatatita. Fie ca va intereseaza sa aduceti in propriul garaj un ATV sport de tip Performance pentru Trail sau unul construit pentru pilotare prin noroi, gama Can-am Renegade va propune optiuni de top prin prisma dotarilor moderne, puterii si aspectului agresiv.

0 151