Avansurile tehnice, designul inovator si echipamentele moderne cu care vin inzestrate modelele de side-by-side-uri Can-Am Maverick X pentru sezonul 2023 aduc performanta off-road dovedita. Maverick X3 nu are nevoie de nicio introducere, fiind arhicunoscut in lumea pasionatilor de racing pentru puterea, manevrabilitatea si agilitatea sa. Imbatabil in competiile de profil, Maverick X3 poate fi un aliat perfect pentru cei in cautare de aventura, adrenalina si viteza pe drumuri dure si foarte dure.

Can-Am Maverick X3 a sfidat concurenta de trei ori la rand in apriga desfasurare de forte de la Dakar, cucerind podiumul. Agilele SSV-uri sport din familia  Bombardier nu va vor abandona pe portiuni dificile, pe trasee cu stanci, de dirt sau prin noroi.

Orice model Maverick 2023 poate fi customizat in functie de teren sau de stilul de riding. Cei interesati beneficiaza de o serie diversificata de accesorii, de la lumini LED pana la trolii, astfel incat riderul este mai aproape de nivelul profesionist ca niciodata.

Complet dotat pentru aventura si actiune. Sistemul de stocare LinQ a fost condeput pentru a facilita aventura pe traseele cu obstacole variate. Cutii de depozitare, coolere, genti si portbagaje – toate usor de instalat/demontat.

Motorul in 3 cilindri Rotax ACE Turbo RR capabil sa produca 200 cai putere reprezinta cel mai puternic motor din intreaga industrie. Impreuna cu ambreiajul primar pDrive ofera performanta de top si eficienta cu 30% mai mare la schimbarea vitezei, precum si o acceleratie incendiara. Lista de modele care dispun de aceasta caracteristica include urmatoarele:

 • 2023 MAVERICK X3 X RC TURBO RR 64
 • 2023 MAVERICK X3 X RC TURBO RR 72
 • 2023 MAVERICK X3 X MR TURBO RR 64
 • 2023 MAVERICK X3 X MR TURBO RR 72
 • 2023 MAVERICK X3 RS TURBO RR 72
 • 2023 MAVERICK X3 MAX DS TURBO RR 64
 • 2023 MAVERICK X3 MAX X MR TURBO RR 72
 • 2023 MAVERICK X3 DS TURBO RR 64
 • 2023 MAVERICK X3 MAX X DS TURBO RR 64
 • 2023 MAVERICK X3 X DS TURBO RR 64
 • 2023 MAVERICK X3 X RS TURBO RR WITH SMART-SHOX 72
 • 2023 MAVERICK X3 MAX X RS TURBO RR WITH SMART-SHOX 72
 • 2023 MAVERICK X3 X RS TURBO RR 72
 • 2023 MAVERICK X3 MAX RS TURBO RR 72.

Smart-Lok standard – este un diferential frontal avansat ce ofera 4 moduri automate controlate electronic si permite tractiune maxima in orice conditii de teren. Complet blocabil „din mers”.

Setup de ultima ora la nivel de suspensii. Rezistenta constituie o alta caracteristica reprezentativa a gamei Can-Am Maverick X3. Din echiparea standard face parte suspensia cu brate duble in A. SSV-urile Maverick X3 late de 72-inch se remarca instant prin designul inspirat de vehiculele Trophy-Truck. Versiunile X rc si X mr aduc si ele de brate duble in A pentru a garanta garda la sol maxima.

Manevrabilitate de top. Amortizoare Fox Racing de ultima generatie. Colaborarea cu FOX a dus la dezvoltarea suspensiei semi-active Smart-Shox pentru Maverick X3. Toate modelele Maverick X3 sunt tunate special cu amortizoare Fox Racing ajustabile.

Performanta, durabilitatea si confort se datoreaza, printre altele, si echiparii cu ambreiaj pDrive. Controlul de top in orice situatie ii permite pilotului sa se concentreze asupra traseului pe care si-a propus sa il cucereasca.

Roti si cauciucuri high-performance. Toate pachetele Maverick X3 beneficiaza de un setup unic, de la anvelopele de noroi 30-inch ITP Cryptid pana la cauciucurile masive 32-inch Maxxis Carnivore cu performanta legendara si jante beadlock.

Sistem Quick Response System X (QRS-X) CVT – livreaza un raspuns aproape instant si performanta imbatabila all-terrain. Cutia cu flux de aer ridicat a primit un tratament acustic pentru a facilita o experienta de pilotare fara egal in medii off road diversificate.

0 25