CFMOTO CFORCE 110 este un mini-ATV de incredere, caracterizat prin manevrabilitate usoara si featuri de siguranta multiple. Este disponibil cu doua optiuni de culoare atractive pentru cei mai tineri piloti si se bazeaza pe un sasiu offroad compact si agil.

Mini ATV-ul CForce 110 vine echipat standard cu o serie de caracteristici de performanta preluate de la vehiculele full-size destinate riderilor seniori, cum ar fi suspensia independenta cu brat dublu tip A pe fata, frane pe discuri si pornirea electrica. Motorul 110cc SOHC este tunat pentru a livra putere lina, lineara, oferind un avantaj pentru tinerii care invata sa piloteze un ATV. Tehnologia electronica pune controlul in mainile parintilor, iar riderii juniori sunt mereu in siguranta. Fiecare copil va putea deprinde tainele pilotarii unui astfel de vehicul in ritmul propriu, iar aventura outdoor va avansa odata cu dezvoltarea aptitudinilor de riding.

ATV-ul pentru copii CFORCE 110 le permite celor mai tineri rideri sa se deplaseze pe teren accidentat cu usurinta, insuflandu-le acestora incredere in fortele proprii pentru a invata sa realizeze manevre mai avansate sau sa se descurce intr-o intrecere.
Caracteristici de siguranta: limitator acceleratie integrat, steag, lumini LED de inalta vizibilitate, instrumentar stralucitor cu display 3.5-inch LCD, rezervor 6.4 litri pentru distractie extinsa.
In ceea ce priveste eergonomia, mini ATV-ul CFMOTO CFORCE 110 este dotat cu un ghidon lat, husa pentru sa din plus, un contur ingust al rezervorului de combustibil si o sa de inaltime 685mm.

Componente premium in termeni de frane. Franele pe discuri hidraulice pe fata si pe spate contribuie la putere de stopare si control crescut.
Motorul 110cc SOHC 4 timpi pe racire cu ulei cu pornire electrica genereaza putere lina si asigura un cuplu previzibil, lucru ideal pentru riderii care invata sa faca primii „pasi” pe scena off road-ului. Caroseria usoara permite o plimbare de calitate. Asistenta EFI nu serveste doar la eficienta de consum si emisii mai curate, ci permite si reducerea problemelor cu pornirea pe timp de iarna si simplificarea operatiunii de start. Intretinere usoara pentru distractie prelungita.

0 67