O trecere in revista a celor mai bune side-by-side-uri din sezonul 2020, in functie de categoria din care fac parte

1. Best sport SSV – Polaris RZR XP Turbo S – impresioneaza prin motorizarea ProStar Turbo H.O. in 4 timpi, DOHC, 925cc, la care se adauga o colectie intreaga de atribute tehnice inalte. Pilotul se va bucura negresit de senzatii extreme off road avand in vedere ca motorul supraalimentat este capabil de 168 cai putere. Pachetul standard de dotari include o cutie de viteze automatica PVT P/R/N/L/H. La manevrabilitatea de precizie a lui Polaris RZR XP Turbo S 2020 contribuie servodirectia electronica performanta Xtreme, cu sensor de directie integrat, sistemul de suspensii modern cu amortizoare FOX Podium (suspensie fata cu mortizoare 2.5″ FOX Podium cu camera BY-PASS si 24 pozitii reglare; suspensie spate cu amortizoare 3″ FOX Podium Internal cu camera BY-PASS) si franele pe disc puternice. Cu un set de anvelope 30-inch care intregesc aspectul agresiv si un sasiu rezistent, optimizat, modelul SXS Polaris de fata devine un concurent de neoprit pe orice teren off road. Suspensiile active DYNAMIX au un dublu rol – detecteaza denivelarile si starea suprafetei de rulare si actioneaza instant. Cel mai agresiv side-by-side le va permite chiar si celor cu mai putina experienta de riding sa abordeze provocarile traseelor accidentate cu incredere sporita.

In ceea ce priveste cockpitul, pe langa avantajul confortului la pilotare, acesta favorizeaza si o vizibilitate marita. Locurile riderului si pasagerului – scaune de tip scoica ajustabile, au fost concepute special si sunt prevazute cu centuri de siguranta cu prindere in patru puncte pentru reglare in inaltime, volan de la Sparco cu servodirectie asistata electronic in functie de viteza si bord cu display tactil de sapte inchi prin care se acceseaza interfata Ride Command. Luminile LED, grila de protectie a cabinei si acoperisul din aluminiu fac parte din echiparea standard.

2. Cel mai bun SxS pentru distractie in familie – pentru acest segment, specialistii in domeniul off road au nominalizat modelul Honda Pioneer 1000-5 Limited Edition.

3. Cel mai bun SxS pentru vanatoare – Can-Am Traxter Mossy Oak Hunting Edition. Vehiculul construit de canadieni face parte din gama utilitara Traxter si este specializat pentru a veni in intampinarea exigentelor riderilor pasionati de vanatoare. Echipamentele si dotarile standard multiple sunt dovada ca modelul Traxter Mossy Oak Hunting Edition nu are rival pe piata. Outlander Mossy Oak Hunting Edition a castigat titlul de ATV de vanatoare al anului (Hunting ATV of the Year) si in 2019.

4. Cel mai bun SxS din punct de vedere al valorii a fost desemnat Yamaha Wolverine. Sasiul compact si agil favorizeaza deplasarea pe cele mai tehnice si inguste terenuri. Cu design construit special pentru explorare, sarcini de munca si plimbari de agrement, Yamaha Wolverine dispune de o configuratie destinata acomodarii a doua persoane si asigura o impresionanta capacitate de remorcare de peste 900 kg. Indiferent de tipul traseului pe care va veti incumeta sa-l explorati, va bucurati impreuna cu un pasager de calatorii placute fara compromisuri. Motorul V-Twin 847 cc asigura putere de varf fara a provoca vibratii si zgomot, astfel incat pilotul si co-echipierul pot purta conversatii fara a tipa unul la celalalt. Pachetul standard de dotari include transmisia Ultramatic®, ultra-fiabila si durabila, si sistemul de tractiune integrala 4WD On-Command® dezvoltat de Yamaha.

5. Din punct de vedere al utilitatii, cel mai bun side-by-side pentru sezonul 2020 este Kawasaki Mule Pro-FTX Ranch Edition. Complet echipat pentru sarcini de munca in conditii off road dificile, modelul SxS de fata da clasa concurentilor prin capacitatea de incarcare si tractare sporita, dar si prin suma de dotari si specificatii tehnice cu care vine inzestrat. Intreaga gama Mule este pregatita sa va asiste la desfasurarea muncii asigurand confort sporit la rularea pe teren accidentat, variabil.

0 26