Can-Am Outlander MAX DPS 570 2021 este un model midsize din gama de ATV-uri premium Bombardier care vine echipat cu sasiu lung si servodirectie. Un vehicul 4×4 de teren practic pentru aplicatii utilitare, dar in aceeasi masura distractiv pentru petrecerea timpului liber pe traseul off road preferat.

Datorita sasiului lung, Outlander MAX DPS 570 poate acomoda un pasager in conditii de confort. In plus, beneficiaza de sistemul Convertible Rack System (CRS), astfel incat permite ca saua pentru pasager sa se transforme in spatiu de depozitare (cutia de depozitare nu este inclusa). Confortul pasagerului este asigurat printr-un sistem de ergonomie dinamica, cu manere de sustinere si praguri ridicate. Servodirectia Tri-Mode DPS (Dynamic Power Steering) are rolul de a imbunatati confortul si manevrabilitatea la viraje stranse pe iarba, precum si pe drumuri accidentate cu obstacole diverse.

Modelul de ATV Can-Am de fata se bazeaza pe motorul Rotax 570, 2 cilindri, racit cu lichid, 570cmc si este capabil sa genereze 48 cai putere. Alte caracteristici consta in dotarea cu o cutie de viteze automata CVT, cu tractiune selectabila 2WD/4WD si diferential fata autoblocant Visco-Lok QE. Lista de specificatii tehnice include suspensia fata cu brat dublu tip A, cursa 229mm si suspensia spate TTI independenta, cursa 224mm, ambele cu amortizoare pe ulei. La acestea se adauga franele pe disc puternice, jante din otel de 12 inch, portbagaje fata/spate de capacitate 54.4/109kg, plus un compartiment de depozitare spate de 10.9L si sistem LinQ de atasare rapida a accesoriilor.

Acest ATV 570cc este precablat pentru troliu si detine o capacitate de remorcare de 590kg. Saua riderului are inaltimea 858mm si favorizeaza o pozitie de pilotare naturala. Comunicarea rider-vehicul este facilitata prin intermediul instrumentarului de bord cu afisaj multifunctional digital, usor de accesat si care cuprinde toate datele necesare calatoriei (vitezometru, turometru, contor de parcurs, indicatori trip si ore, nivel combustibil, treapta viteza, indicator 4×4, ceas).

0 25