Can-Am Traxter, un side-by-side utilitar versatil și capabil

Proiectat special pentru a duce la bun sfarsit task-uri variate in conditii dure, Can-Am Traxter este deosebit de uil in cadrul mai multor aplicatii utilitare: pe santiere de lucru, in agricultura, in propria gospodarie sau la ferma, precum si pentru explorare si vanatoare.

Pentru a facilita orice activitate dificila de lucru, Can-Am Bombardier ofera o paleta larga de accesorii pentru modelele Traxter. Cu ajutorul unei lame de zapada, veti curata mult mai rapid curtea pentru a asigura accesul pe timp de iarna. De asemenea, accesorizarea cu un troliu va permite sa solutionati situatiile dificile pe traseele off road pline de provocari.
Solutiile de depozitare LinQ pot ajuta la stocarea unor unelte in plus sau pot servi pentru transportul unei incarcaturi mai mari.
Accesoriile audio premium sunt durabile si usor de montat. Orele de munca trec mai repede cand ascultati muzica preferata la sase difuzoare!

Principale caracteristici ale lineup-ului Can-Am Traxter 2024:

 • Motoare Rotax mai silentioase și cuplu de top in clasa
  —————————————————-
  HD7, HD9 si HD10

Motorul HD7 cu 52 cai putere este regele clasei de capacitate medie. Perioada de rodare, mentenanta timpurie si ajustarile frecvente ale supapelor devin lucruri ale trecutului. Designul powerpack permite o experienta imbunatatita de pilotare, cu mai putin zgomot si vibratii.

 • Confort interior – bancheta intarita

Modelele 4×4 Can-Am Traxter nu ofera confort doar pentru pilot, ci si pentru insotitori. Cockpitul intuitiv cu vizibilitate optimizata si suport lateral suplimentar cu piele intarita a scaunului permite pasagerilor sa intre si sa iasa fara efort din vehicul.

 • Bena rabatabila hidraulica – intreaga incarcatura poate fi descarcata printr-o simpla apasare de buton

Oferind capacitate cargo de 454 kg, bena se rabateaza cu usurinta pentru a permite incarcarea si descarcarea unei incarcaturi. Pachetele care dispun de aceasta caracteristica sunt: 2024 Traxter PRO XT, 2024 Traxter Pro Limit, 2024 Traxter 6X6 XT.

 • Acoperis audio – mai mult decat un acoperis deasupra capului

Pentru accesorizarea lui Can-Am Traxter 2024 este disponibil, optional, un nou sistem de sunet rezistent la apa.
Sase difuzoare de 7.7 inchi cu compatibilitate Bluetooth, LED-uri multicolore, un amplificator RMC si un receptor audio Rockford Fosgate autentic imbunatatesc playlistul preferat atunci cand lucrati pe camp.

 • HVAC: control al climei (optiune)

Sistemul HVAC dispune de un mod de compresor automat si variabil care imbunatateste eficienta. Activati incalzirea, ventilatia sau aerul conditionat pentru a mentine temperatura cabinei exact asa cum doriti si mentineti acea temperatura cu ajutorului usilor complete. Disponibil pentru pachetele Traxter 6X6 Limited, Traxter MAX Limited, Traxter PRO Limited, Traxter Limited, Traxter MAX Lone Star Cab.

 • Excelent echipat pentru orice sarcina (Stocare integrata de tip pass-through)

Depozitare exclusiva pe latime completa sub bancheta pentru diverse bunuri, unelte, echipamente si altele. In plus, exsita niste panouri laterale detasabile, un mecanism de descarcare si cu 100% mai mult spatiu de incarcare (decat modelul standard Traxter).
Disponibil pentru pachetele: Traxter PRO Limited, Traxter PRO XT, Traxter PRO DPS.

 • Capacitate de remorcare de pana la 1360 kg
  (2024 Traxter PRO DPS, 2024 Traxter PRO XT, 2024 Traxter PRO Limited)

Capacitate de remorcare de top in clasa. SxS-ul Can-Am Traxter poate remorca pana la 1134 kg, in timp ce modelul Traxter 6×6 ofera capacitate de remorcare de 1360 kg.

 • Cuplu la cerere

Transmisie PRO-TORQ CVT si tractiune 4WD „din mers”

Tractiunea selectabila Turf Mode/2WD/4WD cu diferential frontal autoblocabil Visco-Lok† QE ofera putere pe orice teren, oricat de dificil. Cutia de viteze PRO-TORQ CVT de pe modelele HD9 si HD10 asigura racire imbunatatita si protectie electronica pentru curea pentru durabilitate crescuta.

 

0 50