CFMOTO a obtinut trofeul de raliu si primul loc in clasamentul sezonului!
Dupa o saptamana de curse in Romania, echipajul CFMOTO THUNDER RACING TEAM a ajuns la linia de sosire. Echipa s-a confruntat cu multe provocari, de la sanatatea membrilor la inceputul competitiei, pana la prabusiri cu vehiculul si pericole naturale care au ingreunat parcursul traseului. Insa cel care a reusit sa le depaseasca a avut fericirea de fi pe podium si a luat acasa titlul de castigator general la quad pe tot sezonul.
Este vorba despre Adomas Gancierius, care declara ca in ultima zi a raliului nu a urmarit cel mai bun rezultat si a condus intr-un ritm sigur. ,,Am reusit o zi fara greseli de navigatie, cu 150 de km acoperiti in totalitate si sunt foarte fericit ca sunt la final.”

Pilotul CFMOTO a terminat pe locul doi Balkan Offroad Rallye, la categoria ATV si pe locul patru in clasamentul general. Aceasta pozitie i-a fost suficienta pentru a-si pastra primul loc in trofeul RBI Grand Master Award.
,,Sportivii impotriva carora am concurat tot sezonul sunt cu adevarat competitivi, asta dovedeste ca suntem puternici”, spune A. Gancierius care multumeste intregii echipe si partenerilor care au facut posibila realizarea acestor rezultate.
Antanas Kanopkinas, cel de-al doilea pilot al echipei CFMOTO Thunder Racing Team, termina pe locul 7 la Balkan Rallye si pe 4 in clasamentul anual, declarand: ,,chiar si in ultima zi am fost in regim de lupta. A fost o zi cu multa ceata, am facut cateva greseli, dar sunt fericit acum la final. Ma bucur pentru colegul meu si pentru echipa.”
Echipa spune ca are deja alte planuri sportive, pe care promite ca o sa le anunte in curand!

0 7