Constructorul de ATV-uri TGB a facut, la finele anului trecut, un anunt important pentru toti pasionatii de off road, adaugand lineup-ului sau o serie de modele pentru sezonul 2021. De asemenea, in pofida crizei globale de sanatate, compania taiwaneza a realizat o crestere de 15% pe piata si isi pune in continuare amprenta prin inovatie si dezvoltare in industria de vehicule 4×4 de teren.

Iata cele mai noi modele de ATV TGB

 • TGB Blade 600 LT EPS
  O aditie noua in gama TGB, ATV-ul din clasa 600cc model Blade 600 LT echipat cu servodirectie constituie un adversar redutabil printre modelele cu sasiu lung care pot acomoda doua persoane. Va fi disponibil pe piata incepand din februarie si vine cu o schema de culoare gri (Nardo Gray). Echipamentele mai usoare sunt complimentate de un pachet integral de dotari: EPS, rack spate si lumini cu LED.
 • TGB Blade 600 SE.X este probabil cel mai bine vandut model TGB al anului 2020. Vine echipat in 2021 cu amortizoare Evo R de ultima ora. Ofera trei optiuni de culoare atractive: Candy Black, Candy Red si Dark Gray Metallic Blue. Pana pe 30 iunie 2021, brandul ofera pentru acest model troliu si portbagaj Uride incluse.

 • TGB 600 LTX EPS
  Un ATV 600cc capabil sa acomodeze riderul si un pasager; impresioneaza prin dotarile high-end si este disponibil pentru 2021 cu noua schema gri cu galben fluorescent (Silver / fluorescent yellow).
  600 LTX EPS beneficiaza pana pe 30 iunie de troliu inclus.

 • TGB Blade 1000 LT EPS – disponibil in 2021 pe negru complet (Full Black). Include troliu (pana pe 30 iunie 2021).

 • TGB Blade 1000 LTX Led Luxe
  ATV-ul premium din lineup-ul Blade se distinge printr-o schema de culoare Mountain Gray Metallic si prin jantele asortate. Dispune de amortizoare Evo R optimizate. Un feature la nivel de confort il reprezinta adaugarea unei sei din piele suede „made in Italy” cu cusaturi albe. Modelul TGB de fata va fi disponibil pe piata din martie.

0 9