Evadeaza in zone off road salbatice la bordul unui ATV modern echipat pentru aventura: Polaris Sportsman Touring XP 1000 2021!

Modelul Polaris de fata este un vehicul 4×4 de teren perfect adaptat celor mai complicate situatii pe traseu si poate acomoda in conditii optime pilotul si un coechipier. Acest lucru este rezultatul unor caracteristice tehnice inalte, ca de exemplu dotarea cu suspensie fata cu brat dublu in A si cursa 9-inch, cu servodirectie electronica EPS, sistem de franare a motorului EBS plus control la coborare in panta ADC.

Sportsman Touring XP 1000 se bazeaza pe motorul Prostar 1000, 2 cilindri, 4 timpi, 952cc capabil sa livreze 88 CP, suficient pentru o plimbare palpitanta. Are o latime de 48.2-inch, ceea ce va va permite sa va strecurati chiar si in zone inguste.

Varianta Touring XP 1000 beneficiaza de mai multe avantaje pentru a cuceri trasee montane: manevrabilitate precisa, tractiune selectabila AWD/2WD, putere mare. Suspensia spate independenta si garda de 285mm permit o pilotare lina, asigurand depasirea cu succes a diverselor obstacole in off road.

Alte specificatii: rack-uri fata si spate de 55 kg si 110 kg, sa 908mm, rezervor 19.9 litri, frane pe disc, sistem de incarcare Lock & Ride, compartiment de stocare spate de 8 L, capacitate remorcare 680.4 kg, capacitate incarcare 261 kg.

Sunt disponibile optional mai multe accesorii, printre care troliul Polaris HD si o bara de protectie pe fata. Troliul ofera capacitate 1587 kg si reprezinta o „unealta” de nelipsit daca vrei sa duci la incheiere sarcini utilitare in preajma gospodariei sau daca ramai impotmolit in noroi. Cat despre bara frontala, aceasta vine integrata in designul ATV-ului si permite protectie sporita impotriva diverselor obstacole intalnite pe teren dificil.

0 45