Lineup-ul de ATV Polaris a castigat mare popularitate printre off road-istii de pretutindeni. Polaris Sportsman XP 1000 nu face exceptie, devenind o optiune inspirata de ATV de putere mare mai ales pentru veteranii sportului, dar si pentru cei mai putin experimentati. Manevrabilitatea precisa, dotarile si componentele moderne asigura o experienta de pilotare sigura si plina de adrenalina pe terenurile accidentate.

Motorizarea ProStar 952 performanta, in 2 cilindri, 4 timpi este capabila sa livreze 90 CP. Oricare ar fi conditiile de drum, acest ATV categoria bigbore va duce la bun sfarsit fiecare misiune la care il veti supune, atunci cand este vorba de activitati de recreatie ori de aplicatii utilitare. Pentru un plus de utilitate, vine accesorizat cu troliu Polaris 2500 HD si va poate scoate cu usorinta din situatiile dificile pe traseu.

Pachetul include standard urmatoarele:

  • cutie de viteze automata PVT
  • tractiune selectabila AWD/2WD
  • suspensie fata bascula triunghiulara si suspensie spate IRS
  • frane pe discuri hidraulice
  • servodirectie electronica EPS
  • sistem de franare controlat electronic EBS
  • control electronic al acceleratiei ETC
  • asistenta la coborarea in panta ADC.
  • altele: sistem de incarcare Lock & Ride, faruri, jante 14-inch aluminiu, vopsea premium, extensii rack-uri; bord digital multifunctional display LCD de 4″, Rider information Center si datele necesare calatoriei.

Poti iesi in off road increzator in puterea best-in-class a lui Polaris Sportsman XP 1000! Indiferent ca este vorba despre o intrecere cu prietenii, o plimbare la viteze joase sau transport de incarcaturi grele, acest ATV 952cc nu va dezamagi pe traseu.

Incredere pe drumuri rar circulate – niciun alt ATV nu are o reputatie mai buna decat Sportsman la nivel de manevrabilitate. Cu singura suspensie spate independenta din industrie si o garda la sol inalta de 305mm, plimbarile cu acest ATV Polaris vor fi line, confortabile.

Forta de neoprit. Sportsman XP 1000 beneficiaza de o capacitate de tractare de 680.4 kg si de incarcare de 261 kg, la care se adauga portbagaje din otel durabil si spatiu de depozitare generos.

Pentru performanta crescuta, puteti opta pentru pachetul Trail cu dotari extra (instalat din fabrica).

0 115