Cel mai accesibil ATV utilitar-recreational din lineup-ul CFMOTO este modelul  CFORCE 450, capabil sa ofere performanta dovedita off road. Un vehicul 4×4 de teren util si practic pentru cei care cauta distractia pe trasee dificile sau au nevoie de un partener puternic pentru a solutiona diverse sarcini de munca in preajma gospodariei, cabanei sau la ferma.

ATV-ul CFMOTO CFORCE 450 2022 este disponibil cu sasiu scurt si in versiune cu sasiu lung, aceasta din urma putand acomoda in conditii de confort si un pasager. Motorul monocilindru, racit cu lichid, in 4 timpi, 4 valve, 398cc, SOHC, EFI dezvolta pana la 31 CP si vine cuplat la o cutie automata CVTECH moderna cu trepte P/R/N/H/L si frana de motor standard. Pilotul dispune de tractiune selectabila 2wd/4wd si diferential blocabil 4wd.

CFORCE 450 asigura o capacitate de remorcare de 281 kg si este accesorizat cu carlig 2”, astfel incat permite transportul usor de incarcaturi diferite pe teren accidentat si plin de provocari. Un beneficiu il reprezinta dotarea cu rack-uri heavy-duty din otel. Pachetul include faruri halogen de inalta intensitate cu accente LED pentru vizibilitate optima pe traseu indiferent de conditii, lumini spate integrate, garda la sol 9.8”, plus jante 12 inch din otel si bord digital multifunctional cu acces la toate datele necesare pentru o experienta de pilotare la cele mai noi standarde. In termeni de sasiu, se remarca echiparea cu suspensia independenta cu brat dublu in A  pe fata si cu suspensie spate ajustabila, amortizoare pe ulei, la care se adauga frane pe discuri hidraulice puternice care servesc la o putere de stopare superioara. Disponibil cu 3 optiuni de culoare atragatoare: albastru, verde si alb.

0 198