Polaris Sportsman XP 1000 High Lifter Edition dezvolta puterea maxima 85 CP. Asigura manevrabilitate si stabilitate ridicate in conditii de teren dificile. Un vehicul 4×4 conceput pentru a depasi provocarile zonelor greu de accesat, cu noroi si apa adanca.

Atributele tehnice sunt remarcabile. Modelul Sportsman XP 1000 High Lifter Edition 2022 are in dotare un motor ProStar 952 cc, SOHC, 4 timpi, 2 cilindri, racire cu lichid, 85 cai putere, alimentat de un sistem de injectie electronic EFI (Electronic Fuel Injection) si cuplat la o cutie automata PVT (Polaris Variable Transmission) P/R/N/L/H. Pilotul beneficiaza de tractiune selectabila One Touch On-Demand AWD/2WD. La nivelul sasiului, se observa dotarea cu suspensie fata cu bascula triunghiulara arcuita, cursa de 188 mm si cu suspensie spate independenta (IRS), bascula triunghiulara arcuita, cursa de 170 mm, plus frane fata si spate pe discuri hidraulice, levier pentru toate rotile si frana hidraulica de picior pentru rotile spate. Alte dotari din pachetul standard: cauciucuri Outlaw 2 si jante: 14″, aluminiu, garda la sol de 343 mm, rezervor 19.9 L, sa confortabila de inaltime 990 mm.

Aceasta editie speciala Sportsman bigbore asigura o capacitate de tractare de 680 kg, iar rack-urile fata si spate ofera capacitate de 55 kg, respectiv 110 kg. Acest ATV de noroi Polaris dispune de un bord digital multifunctional cu acces usor la toate informatiile pentru o experienta de pilotare la cele mai inalte standarde, alaturi de sistem Lock&Ride de atasare accesorii si servodirectie electronica EPS.

0 54