CFMOTO CForce 500, disponibil in variantele cu sasiu lung si scurt, precum si cu servodirectie electronica sau fara, a primit o serie de imbunatatiri pentru sezonul 2022. Acest vehicul 4×4 de teren nu va pregeta sa devina companionul preferat de distractie in medii off road dificile si, in plus, va poate ajuta sa duceti la indeplinire mai eficient diferite sarcini in preajma gospodariei, la ferma sau in jurul cabanei.

CForce 500 se remarca prin mai multe dotari si se bazeaza pe un motor monocilindru, in 4 timpi, 495 cc, racit cu lichid, SOHC, 4 valve, EFI. Acest model utilitar-recreational poate dezvolta maximum 38 cai putere, suficent pentru a va oferi o experienta de pilotare palpitanta in zone dificile off road. Motorul este cuplat la o cutie automata CVTech cu trepte P / R / N / H / L., iar pilotul beneficiaza de pornire electrica.

La capitolul sasiu, ATV-ul CFMOTO CForce 500 a fost dotat cu suspensii independente cu brat dublu in A  fata si spate, amortizoare pe ulei reglabile si frane pe discuri hidraulice. Adaugati la toate acestea jantele din aluminiu 12 inch si veti obtine un vehicul 4×4 de teren cu aspect modern. Nu in ultimul rand, acest ATV 500cc detine un troliu 1134 kg si permite o capacitate de remorcare de 396 kg. Pachetul mai cuprinde standard rack-uri fata si spate avand capacitate 34 kg, respectiv 45 kg.

0 53