Din lineup-ul de vehicule ATV CFMOTO CForce 2022, un model midsize care atrage atentia a numerosi rideri este CForce 600. Acest ATV 600cc si restul modelelor din gama au primit optimizari tehnice si estetice si promit sa ofere aventura nelimitata pe drumurile off road dificile.

Va puteti baza cu incredere pentru a indeplini diverse sarcini de munca, dar si pentru agrement in medii ostile pe modelul CForce 600. Vine dotat cu un motor monocilindru, racit cu lichid, 580cc, 4 valve, SOHC, pe injectie si este capabil sa genereze un maximum de 41 cai putere. Vehiculul CFMOTO de fata cine inzestrat cu un radiator mai mare cu 18%, mai puternic, la care se adauga faruri cu LED de inalta intensitate, suspensii independente fata si spate noi cu brate duble in A, plus o cursa marita, amortizoare pe ulei ajustabile. De asemenea, cadrul ofera capacitate de remorcare crescuta de 453 kg. Motorul potent este cuplat la o cutie automata CVT cu frana de motor. Modelul 2022 permite riderului sa efectueze viraje mai stranse cu 15% fata de modelul predecesor. O alta caracteristica a sa vine sub forma noului sistem de franare hidraulic cu 4 discuri.

Caracterul utilitar al ATV-ului CFMOTO CForce 600 este evidentiat prin echiparea cu rack-uri fata si spate rezistente, troliu 1361 kg si carlig remorcare 2 inch. Pachetul standard include pornirea electrica, bord modern cu display digital multifunctional, jante aliaj 12 inch, servodirectie EPS, garda la sol de 10.6”.

0 42