SSV-ul MAVERICK TRAIL 700 si versiunea DPS din gama Can-Am 2022 se afirma prin atributele tehnice inalte si look-ul modern cu mai multe optiuni de culoare. Seria Maverick Trail este populara in randul off road-istilor de pretutindeni datorita latimii de 50 inch, precum si pentru performanta dovedita pe traseele dificile si lungi, fara compormisul confortului la pilotare. Usor de personalizat cu accesorii multiple, Maverick Trail poate fi aliatul potrivit pentru o aventura pe drumuri de munte.

 

  • Pilotul si un coechipier se bucura de confort optim mutumita cockpit-ului cu tehnologie ERGO-LOK exclusiva.
  • Ecranul multi-functional 4.5-inch este usor de citit in orice conditii si cuprinde toate informatiile necesare calatoriei.

 

  • Maverick Trail 2022 ofera un spatiu de stocare larg, in total 20.2 litri, pentru un plus de utilitate.
  • Sistem Quick Response (QRS), cutie automata CVT si moduri selectabile 2WD / 4WD cu diferential autoblocabil frontal Visco-Lok† (QE pentru pachet DPS). Toate acestea faciliteaza o ventilatie optima si protectie sporita pentru curea.

 

  • Design modern si atractiv, la care se adauga protectie crescuta datorita barei fata din otel.
  • Manevrabilitate ridicata. Sistemul DYNAMIC POWER STEERING (DPS) favorizeaza o manevrabilitate de varf la viteze inalte si stabilitate la viraje. Indiferent ca va aventurati pe trasee impadurite sau pe carari inguste, Maverick Trail nu va va abandona la greu. Pachetul standard mai include asistenta la coborarea in panta si controlul acceleratiei.

 

  • Maverick Trail 700 detine un motor Rotax 650cc, 1 cilindru, EFI, racire cu lichid, capabil sa livreze 52 cai putere. Modelul este disponibil standard pe rosu Can-Am Red si in varianta DPS cu schema pe negru – Triple Black (este disponibil si pentru varianta de 1000).

0 72