Producatorul japonez Kawasaki a lansat recent pe piata noul lineup de side-by-side-uri MULE. Gama este formata din modelele Mule SX, Mule PRO-MX, Mule PRO-DX si Mule PRO-DXT si se remarca prin featuri de top pe segmentul de SxS-uri utilitare. In sezonul 2022, vehiculele Kawasaki Mule aduc multiple optimizari pentru a veni in ajutorul riderilor care doresc sa duca la indeplinire sarcini de munca solicitante pe teren dificil off road sau care, pur si simplu, vor sa faca o plimbare in timpul liber.

Mule SX 4X4 2022 – Modelul de cea mai mica cilindree al familiei Mule se distinge prin dimensiunile compacte si dispune de un sasiu rezistent. Permite tractiune selectabila 2WD/4WD si beneficiaza de diferential blocabil pe spate, fiind usor recogniscibil datorita styling-ului specific PRO. Furnizeaza o capacitate de remorcare de 500 kg, suficient pentru a va ajuta cu treburile prin preajma gospodariei ori la ferma. Mule SX detine motorizare 401cc, ofera tractiune si stabilitate crescute chiar si la rularea cu viteza mai mare pe drumuri accidentate si beneficiaza de un dashboard in stil auto.

MULE PRO-MX 2022 – Motorul 695cc monocilindru de incredere, designul Shinari, suspensiile independente moderne, capacitatea de remorcare de 680 kg, servodirectia si ghidonul reglabil reprezinta numai cateva din atributele SxS-ului Kawasaki MULE PRO-MX.

MULE PRO-DX 2022 – Acest side-by-side utilitar vine echipat cu un motor puternic 993cc Diesel, permite o capacitate de transport de doua persoane, are in dotare faruri stralucitoare 55/60 W si lumini LED standard pentru vizibilitate pe timp de noapte, plus servodirectie, instrumentar digital, bena rabatabila, frane pe discuri hidraulice. Ofera cea mai mare capacitate cargo in clasa sa.

MULE PRO-DXT 2022 – Varful de lance al seriei Kawasaki MULE. O optiune inspirata de side-by-side utility pentru profesionistii care intreprind activitati de munca in zonele rurale. Se bazeaza pe o motorizare in 3 cilindri OHV, 993cc, 4 timpi Diesel, racire cu lichid. Suspensiile de top si franele pe discuri puternice contribuie la o experienta de pilotare confortabila indiferent de conditii. Un vehicul 4×4 de teren conceput pentru a duce la bun sfarsit chiar si cele mai solicitante sarcini in medii off road diversificate.

0 57