Can-Am Traxter, SxS-ul cu caracter utilitar pronuntat dezvoltat de BRP, a primit pentru sezonul 2022 multiple optimizari, in special in ceea ce priveste dotarile. Gama Traxter se remarca prin versatilitate indiferent de situatie si a fost gandita sa duca la indeplinire sarcini dificile pe terenuri greu accesibile. Nu necesita intretinere extra, se adapteaza repede la traseu si asigura manevrabilitate de varf pe segmentul din care fac parte.

Modelele Traxter sunt vehicule deosebit de utile pentru a realiza transporturi diferite, de la materiale de constructii pana la hrana pentru animale. Bena rabatabila va ajuta sa manipulati mai usor incarcaturile grele, in special cand urmeaza sa descarcati. Indiferent de teren, de incarcatura sau de inclinatia terenului, frana manuala de parcare ofera certitudinea ca modelul Traxter din dotare isi mentine stabilitatea. Este disponibila si ca accesoriu pentru majoritatea SxS-urilor din lineup-ul Can-Am Traxter.

Cu un cuplu de top in clasa din care fac parte, motoarele Rotax sunt silentioase si eficiente. SxS-urile HD7, HD9 si HD10 impresioneaza prin avansuri tehnice multiple si confortul sporit la pilotare. Motorul din dotarea lui Traxter vine cuplat la o cutie CVT moderna.

Conceput special pentru sarcini utilitare dificile, Can-Am Traxter ofera o capacitate de remorcare de 1134 kg. Modelele Traxter 6×6 ofera capacitate de remorcare de top in industrie, de 1360 kg.

Spatiul de stocare generos este inca un avantaj detinut de noile vehicule Can-Am Traxter. Cutia de unelte detasabila va permite sa pastrati uneltele in siguranta. Exista spatiu de depozitare sub bord si sub scaunul pasagerului – compartimentul este detasabil si waterproof. Portbagajele permit o capacitate de incarcare de 793.8 kg.

  • Cockpit intuitiv, confortabil, cu vizibilitate imbunatatita. Scaunul pilotului este ajustabil, iar scaunul pasagerului poate fi rabatat.
  • Experienta de riding este imbunatatita si prin dotarea cu display digital 7.6 inch cu tastatura, permitand accesul facil la toate informatiile necesare calatoriei.
  • Setup inovativ al suspensiei. Suspensia cu brat dublu in A pe fata si suspensia spate TTA de la modelele HD10 contribuie la stabilitate crescuta, un raspuns promt si rezistenta sporita. Unele modele au garda la sol 15 inch.
  • Transmisia PRO-TORQ CVT si tractiunea selectabila Turf Mode / 2WD / 4WD cu diferential auto-blocabil pe fata Visco-Lok† QE contribuie la un transfer optim al puterii la sol. Cutia PRO-TORQ CVT de pe modelele HD9 si HD10 ofera racire imbunatatita si protectie electronica pentru curea pentru a garanta o durata de viata mai lunga.
  • Acoperis audio – noul sistem de sunet waterproof este disponibil optional si consta in 6 difuzoare cu compatibilitate Bluetooth, LED-uri multicolore, amplificator RMC si receptor audio JL.
  • Lineup-ul Traxter Limited aduce pe langa cabina cu scaune confortabile si sistem AC (incalzire, ventilatie, aer conditionat, controlul temperaturii).

0 14