Polaris Sportsman 570 este cel mai bine vandut ATV din lineup-ul producatorului american. Popularitatea sa se datoreaza echipamentelor complete, dotarilor moderne si manevrabilitatii excelente. Versiunea cu EPS (Multi-Select Electronic Power Steering) asigura un confort sporit si incredere in abordarea celor mai provocatoare terenuri off road. Polaris Sportsman 570 EPS 2022 si variantele premium dispun de acceleratie si decelerare lina gratie ambreiajului optimizat si sistemului integrat de franare la nivel de motor.

La capitolul sasiu, ATV-ul Sportsman 570 se afirma in clasa sa multumita garzii la sol de top de 11.5 inch. Modelul Polaris de fata este lider in clasa sa si in ceea ce priveste puterea si rezistenta, fiind mai durabil in comparatie cu modelul predecesor. Bucsele sigilate au rolul de a mentine la distanta noroiul, murdaria si apa, favorizand mentenanta redusa. Modelele Premium aduc standard cauciucuri 26” Duro si jante 12” aluminiu pentru tracțiune marita. Bateria este mai puternica si permite acces usor in vederea incarcarii. Avansurile tehnice si accesoriile multiple disponibile transforma ATV-ul Sportsman 570 EPS intr-unul dintre cei mai versatili si de incredere parteneri pentru deplasare in medii off road dversificate.

Motorul ProStar pe injectie este capabil sa dezvolte maximum de 44 CP, riderul gestionand usor puterea. Accesibilitatea este un alt atu al lui Sportsman 570 EPS. Modelul este precablat pentru troliu, plug sau incalzitoare de maini.

0 49