CFMOTO ZFORCE 800 Trail ofera performanta crescuta pe cele mai dure trasee off road. Acest side-by-side sport a fost conceput special pentru aventura si va permite sa explorati zone salbatice cu teren variabil. In plus, este capabil sa se strecoare pe portiunile tehnice si inguste gratie latimii de 50 inch.

Pe lista atributelor cheie ale lui ZForce 800 Trail veti descoperi urmatoarele: EPS, faruri cu proiectoare de ceata de inalta intensitate, jante din aliaj 14 inch, portiere, amortizor premium reglabil, brate in A duble cu amortizoare pe gaz ajustabile, centuri de siguranta in trei puncte cu lumina de avertizare, ghidon reglabil, bumpere din otel pe fata si pe spate, cabina certificata ROPS, bord digital multifunctional, troliu 1360 kg si carlig de remorcare 2 inch.

ZForce 800 Trail dispune de o motorizare in 2 cilindri V-Twin, pe racire cu lichid, 8 valve, SOHC, in 4 timpi, 800 cc, injectie electronica. Acest SSV CFMOTO este capabil sa livreze un maximum de 62 CP. Riderul beneficiaza de moduri de tractiune selectabile 2WD/4WD/diferential frontal blocabil. Motorul vine cuplat la o cutie automata CVTech. Suspensiile independente pe fata si pe spate au amortizoare pe gaz reglabile. Franele pe discuri hidraulice puternice ofera manevrabilitate si control in orice conditii de riding. Pentru aces model de side-by-side sunt disponibile trei variante de culoare: portocaliu (Lava Orange), albastru (Athens Blue) si alb (Pearl White). Pachetul standard mai include: oglinzi, display LCD, accente LED, acoperis, frana de motor, anvelope CST, portiere 1/2.

0 6