Motorul 495cc al lui CFORCE 520 adauga mai multa putere si capacitati platformei agile a acestui ATV CFMOTO. Fortificat cu servodirectie electronica, cuplu mai mare si accesorii premium ca de exemplu Ridevision si lumini LED, jante aluminiu si anvelope 25-inch AT, modelul cu un loc CFMOTO CFORCE 520 duce performanta offroad la urmatorul nivel.

CFORCE 520 este alimentat de un motor monocilindru, racit cu lichid, in 4 timpi, SOHC, EFI capabil sa livreze 34 cai putere, suficient pentru a furniza o experienta de riding antrenanta pe trasee accidentate, cu teren variabil. Motorul este cuplat la o cutie automata CVT moderna. Riderul beneficiaza de tractiune selectabila 2WD/4WD/diferential frontal. Puterea de stopare este asigurata de dotarea cu frane pe discuri hidraulice puternice. Suspensiile independente cu brat dublu tip A pe fata si pe spate, amortizoare ajustabile pe ulei asigura o experienta de pilotare lina, confortabila.

Alte caracteristici:
– garda la sol 262 mm
– capacitate incarcare 240 kg
– rezervor 17 litri.
ATV-ul CFMOTO CFORCE 520 este disponibil cu mai multe scheme de culoare atragatoare: Force Red, Sky Blue, Lava Orange, TrueTimber Camo.

0 33