Side-by-side-ul cu pronuntat caracter utilitar Traxter MAX LTD ofera confort pentru o echipa de 6 persoane si se adapteaza cu usurinta oricarei cerinte de munca si diferitelor conditii de traseu. Motorul potent Rotax HD10 V-Twin dezvolta 82 cai putere, suficient pentru a duce la bun sfarsit o varietate de sarcini pe teren dificil. O caracteristica cheie care face diferenta la nivel de dotare a cabinei consta in echiparea cu doua banchete VERSA-PRO, scaun ajustabil pentru rider si scaune rabatabile pentru pasageri.

Pachetul de dotari include: troliu de capacitate 2041 kg cu rola ghidaj, scut de protectie complet HMWPE, parbriz din sticla cu stergatoare ajustabil in trei pozitii, geam spate din sticla, display digital 7.6-inch cu tastatura, lumini cu semnatura Can-Am LED, oglinda panoramica.

Motorul pe injectie electronica beneficiaza de control inteligent al acceleratiei iTC si este cuplat la o cutie PRO-TORQ CVT cu raspuns rapid QRS, flux de aer inalt si protectie electronica pentru curea. Un alt mare plus consta in dotarea cu tractiune selectabila Turf Mode / 2WD / 4WD cu diferential auto-blocabil pe fata Visco-Lok, la care adauga sistemul DPS si control electronic la coborarea in panta. Moduri: ECO / ECO Off / Work.

Traxter MAX Limited HD10 ofera capacitate remorcare de 113.4 kg si capacitate de incarcare 555 kg. Vehiculul asigura capacitate de stocare de 48.1 litri. Cabina profilata beneficiaza de aprobare ROPS. Cu o garda la sol de 355.6 mm, SxS-ul Bombardier de fata este capabil sa infrunte obstacolele terenurilor offroad cu grad mare de dificultate.
Alte caracteristici: carlig remorcare 2-inch, bumper frontal XT, magnetou 850 W, baterie 12-V (30 amp/h), priza DC (10-A), doua porturi USB (10-A).

0 11