Pentru sezonul 2023, producatorul din Japonia vine cu o propunere tentanta pe segmentul de ATV-uri sub forma deja popularului model Brute Force 750 4x4i EPS. Acest ATV utilitar-recreational se bazează pe un motor potent V-Twin 750 cc, capabil să dezvolte pana la 51 CP.

ATV-ul Kawasaki Brute Force 750 4x4i EPS se distinge prin urmatoarele caracteristici:

  • Franare eficienta.
    Sistemul de franare spate complet inchis creat de constructorul Kawasaki mentine la distanta noroiul și alte reziduuri, contribuind, totodata, la o putere de stopare superioara. Sistemul este foarte compact si dispune de protectie contra pietrelor, cioturilor de copaci.
  • Remorcare si incarcare heavy-duty.
    BRUTE FORCE 750 4x4i este un adevarat „cal de munca” si asigura o capacitate combinata masiva de incarcare de 120 kg. Gratie sasiului robust, acest vehicul 4×4 de teren permite o capacitate de remorcare de 567 kg.
  • Instrumentar de bord digital, multifuntional (vitezometru, ceas, contor combustibil, 2WD/4WD, marsarier, durata de viata a curelei si inidcatori de avertizare ulei).
  • Suspensii de incredere. Suspensiile cu brat dublu pe fata si pe spate (double wishbone) permit un confort marit in timpul riding-ului, mai ales in gama de turatii joase si medii. Setting-ul pentru suspensii favorizeaza abordarea curbelor dificile pe terenurile accidentate si pline de obstacole diverse. Sasiul este conceput in cele mai mici detalii pentru a se descurca in toate situatiile.
  • Cutie automata CVT. Cutia CVT compacta foloseste un ambreiaj pe curea cu un design simplu, de mici dimensiuni si care poate rivaliza cu brio cu un ambreiaj centrifugal. Setarile ofera caracateristici optimizate de tranzitie a vitezelor, marind controlul la rularea cu viteza mica.
  • Servodirectie electronica. EPS-ul aduce o manevrabilitate imbunatatita si confort crescut.
  • Jante din aluminiu turnat. O premiera pentru un ATV japonez, Brute Force 750 4X4i include in pachetul standard jante din aluminiu cu 6 spite, conferind un aspect stilat. Totodata, contribuie la o greutate redusa.

0 90