Unul dintre cele mai bune lucruri despre aventura si explorare, camping, pescuit si chiar sarcini utilitare este drumul parcurs pana la destinatie, in special daca pilotezi un ATV CFORCE. Modelul CFMOTO CFORCE 600 iese in evidenta prin versatilitate, styling si un sasiu modern si este disponibil cu un loc si cu doua locuri.

ATV-ul CFMOTO CFORCE 600 are ca trasaturi cheie o motorizare 580cc eficienta, protectie crescuta pentru rider, suspensii independente, servodirectie EPS, tractiune 2WD/4WD, frane pe discuri puternice, lumini LED si instrumentar digital.

CFORCE 600 este alimentat de un motor monocilindru in 4 timpi, racit cu lichid, SOHC, pe injectie electronica de la Bosch si este rezultatul a peste doua decade de inovatie continua a tehnologiei de racire cu lichid dezvoltate de CFMOTO si livreaza maximum 45 cai putere. Performanta este completata prin dotarea cu ambreiaj centrifugal si cutie automata CVTech.

In termeni de sasiu, CFORCE 600 se distinge prin suspensiile independente cu brate tip A pe fata/spate si amortizoare reglabile, cursa 160mm, respectiv 210mm. Datorita suspensiei revizuite, acest ATV CFMOTO va depasi provocarile celor mai dificile drumuri offroad.

Multumita EPS-ului, directia ramane usoara si fara efort la viteze mici, facilitand manevrarea vehiculului in zone inguste. La viteze mai mari, raspunsul este prompt si directia se mentine stabila, incurajand riderul sa abordeze cu incredere obstacolele terenurilor dure.

Riderul poate opta „din mers” pentru modul 2WD sau 4WD, in functie de conditiile de traseu. Sistemul de franare pe discuri pentru toate patru rotile a fost optimizat, drept pentru care CFORCE 600 ofera putere de stopare solida. Franarea progresiva ofera control lin la coborarile abrupte sau „cu cantec” si scurteaza distanta de oprire pentru siguranta imbunatatita. Controlul crescut este un beneficiu major mai ales in zilele ploioase, pe drumuri alunecoase si pline de noroi.

Troliul electric 1360 kg vine standard, alaturi de un carlig pentru receptor care poate trage pana la 500 kg (300 kg pe strada). Rack-urile fata si spate au capacitate de 20 kg si 40 kg, fiind utile la transportul de unelte, materiale, echipamente etc.

Ecranul de inalta definitie LCD ofera vizibilitate clara chiar si din unghiuri diferite. Riderul poate monitoriza 12 functii vitale pentru motor, iar displayul include functii noi ca indicatorul de apeluri prin Bluetooth.
Farurile si stopurile LED cu certificare EC si DOT ofera vizibilitate crescuta si un look modern, agresiv. Dotarile de confort includ aparatori de maini, scarite pentru rider si pasager.

0 34