Pentru cei mai mari adepti ai aventurii 4×4, Polaris Scrambler 850 poate fi cea mai inspirata alegere de ATV! Multiple caracteristici precum suspensia spate independenta tunata sport transforma modelul Polaris de fata intr-un partener neinfricat indiferent ca ai de-a face cu terenuri accidentate, cu stanci, pietris sau apa adanca. Mobilitatea, confortul si controlul de care se bucura pilotul se datoreaza seii sculptate, scaritelor mai late si cockpitului mai ingust.

ATV-ul Scrambler 850 se impune prin 78 cai putere furnizati de motorul ProStar 4 timpi 2 cilindri 850cc SOHC si este echipat cu sistem EBS  pentru a garanta control la franarea motorului. Beneficiaza de alimentare pe injectie electronica, tractiune AWD/2WD, pornire electrica si cutie automata PVT. Pachetul cuprinde  anvelope agresive 26” CST cu jante 14” din otel, instrumentar digital, sistem cargo Lock & Ride, spatiu depozitare 4L pe spate, faruri 50w, carlig remorcare 1.25”, rezervor 19.9 L.
Puterea de stopare superioara este asigurata de franele pe discuri hidraulice, plus frana de picior.
Capacitate de remorcare de 680 kg si capacitate incarcare de 131 kg.
Alte featuri: garda la sol inalta 290mm, sa 890mm.

  • Confort pentru zile lungi pe traseu. Suspensia spate exclusiva este calibrata pentru performanta sportiva si control optim la viteze mari.
  • Evacuare pozitionata sus. Ardere curata a combustibilului si livrare lina a puterii la sol.
  • Terenurile cu denivelari ofera o slaba rezistenta in fata garzii la sol de 290mm.
  • Permite personalizarea cu accesorii Trail variate: faruri cubice, jante si anvelope Pro Armor, troliu Polaris HD 1134 kg, coolere, senile, bumpere etc.

0 8