Can-Am Outlander 500 constituie una dintre cele mai noi aditii in gama de ATV-uri Bombardier pentru sezonul 2023. Acest ATV clasa 650cc poate fi utilizat cu succes atat in cadrul unor aplicatii utilitare variate, cat si pentru activititati de agrement si distractie in outdoor. Oylander 500 se bazeaza pe un motor 650 cc, Rotax ACE (Advanced Combustion Efficiency), monocilindru, pe racire cu lichid, pe injectie electronica si asigura eficienta de consum ridicata. Motorul din echiparea lui Outlander 500 produce 40 CP si este cuplat la o cutie CVT cu trepte L/H/N/R/P. Un ATV din categoria midsize accesibil si foarte versatil.

Pilotul beneficiaza de moduril de tractiune selectabile 2WD / 4WD si diferential frontal autoblocabil Visco-Lok. La nivel de sasiu, suspensia cu brat dublu arcuit tip A, cursa 248 mm si suspensia spate cu brat dublu tip A, cursa 260 mm si amortizoare twin tube ofera o pilotare lina pe cele mai extreme trasee de offroad. Pachetul cuprinde anvelope 25 inch si jante 12 inch din otel. Puterea de franare superioara este oferita de franele pe discuri 214 mm.
Caracterul utilitar al lui Can-Am Outlander 500 este evidentiat prin echiparea standard cu rack-uri spatioase, 54.4 kg fata si 109 kg spate. Capacitatea de stocare totala este de 34 L.
Un alt avantaj important al acestui ATV Bombardier consta in puterea de remorcare de 830 kg. Alte caracteristici: rezervor de capacitate 19.5 L, sa de inaltime 967 mm.

Riderul beneficiaza de un instrumentar modern cu ecran digital 4.5 inch si poate accesa multiple date despre calatorie. Sistemul antifurt cu cheie mecanica ofera un plus de securitate. Vizibilitatea crescuta se datoreaza dotarii cu faruri si stopuri LED. Pentru protectie, Outlander 500 este inzestrat cu un scut complet.

0 26