Outlander PRO reprezinta unul dintre cei mai noi membri din familia Bombardier si aduce capacitati crescute in plan utilitar, dar poate fi si un bun partener de agrement atunci cand vrei o aventura memorabila pe drumuri off-road dificile. Featuri precum motoarele Rotax calibrate pentru munca, cutia CVT si suspensia calibrata utilitar recomanda noile modele ATV-uri Can-Am Outlander PRO pentru o larga varietate de aplicatii.

Outlander PRO ofera capacitate de remorcare best-in-class si detine o suspensie calibrata pentru utilitate ce optimizeaza manevrabilitatea la transportul de incarcaturi grele. Barele de protectie utilitare, cauciucurile cu 6 straturi si limitatorul de viteza (disponibil pe anumite pachete) asigura protectie extra.

Motoarele Rotax de pe ATV-urile Outlander PRO sunt specialtunate pentru a livra putere crescuta si un nivel redus de zgomot si emisii. Noile motoare sunt acum indreptate spre partea din spate a vehiculului pentru imbunatatirea fluxului de aer si disiparea mai eficienta a caldurii.

ATV-ul Outlander PRO vine inzestrat cu scut de protectie central. Intervalul de intretinere a vehiculului este mai redus decat la modelele predecesoare. Totodata, modelele Outlander PRO aduc multiple solutii de stocare pentru a va pastra bunurile in siguranta: rack spate rezistent, spatiu de stocare pe fata waterproof,  compartiment pentru manusi cu suport pentru telefon si incarcator. Pachete cu compartiment manusi: Outlander PRO XU, Outlander PRO Hunting Edition.

Versiunea Outlander PRO XU beneficiaza standard de limitator de viteza pentru a mentine viteza constanta, indiferent de activitate: la transportul de incarcaturi grele sau la realizarea a diferite lucrari agricole (semanat, greblat, udat etc.).

Outlander PRO este alimentat de un motor Rotax ACE cu eficienta ridicata de consum, 1 cilindru, racit cu lichid si dispune de anvelope 26 inch cu 6 straturi, suspensie calibrata utility cu treapta Extra Low L, diferential frontal autoblocabil Visco-Lok si bumper frontal premium, bumper spate si scut de protectie complet.

Outlander PRO XU detine aceleasi featuri ca modelul de baza si ofera in plus frana de motor inteligenta, diferential frontal Visco-4Lok, anvelope 26 inch XPS Trail King cu 6 straturi si jante 12 inch din aluminiu.

Modelul in varianta Outlander PRO Hunting Edition are aceleasi caracteristici precum Outlander PRO XU si ofera in plus troliu 1588 kg pe fata, bumper spate, scut de protectie HMWPE, protectii din aluminiu pentru bratele in A.

0 13