Pilotarea unui ATV Outlander DPS 2022 este o experienta distractiva, dublata de veleitati utilitare multiple. Modelele cu pachet DPS asigura performanta de top in zone off road dificile multumita suspensiei imbunatatite, mai late si puterii legendare a motorului Rotax. Outlander DPS este capabil sa remorcheze o incarcatura de maxim 750 kg. Totodata, portbagajele din otel care dispun de sistemul de accesorii rapid LinQ sunt indeajuns de incapatoare pentru a putea transporta fara probleme diverse unelte si echipamente de camping. Atat pentru recreatie, cat si pentru sarcini de munca, Can-Am Outlander DPS va fi un aliat excelent.

ATV-ul Can-Am Outlander DPS 2022 vine cu mai multe optiuni la nivel de motor: 38 cai putere, Rotax 450, 1 cilindru; 48 CP Rotax 570 V-Twin; 62 CP Rotax 650 V-twin si 78 CP Rotax 850 V-twin. Outlander DPS beneficiaza, in plus, de sistem de control inteligent al acceleratiei Intelligent Throttle Control (iTC) cu trei moduri (Standard, Work, Sport).
Cel mai puternic ATV din linia DPS este Can-Am Outlander DPS 1000, disponibil cu omologare T. Gama DPS se remarca prin schema de culoare Granite Gray. Outlander DPS 1000 ofera o capacitate de tractare de 750 kg atunci cand remorca este prevazuta cu sistem de franare si de 335 kg in cazul unei remorci fara frane. Un partener de incredere pentru a parcurge fara efort si fara compromisul confortului cele mai dure terenuri off road. Modelul 1000 este disponibil si in versiunea MAX care poate acomoda si un pasager.

DPS (Servodirectie dinamica tri-mode) – ajuta pentru o asistenta de directie usoara, directa, sensibila la viteza, cu mai multa putere la viteze mai mici pentru a reduce efortul de directie si cu putere scazuta la viteze mai mari pentru o senzatie maxima de directie pentru rider. Cele 3 moduri de riding favorizeaza adaptarea usoara in toate conditiile de traseu.

Cu un setup inovativ din punct de vedere al suspensiei, cu o serie de dotari moderne si sisteme de asistenta evoluate, Outlander DPS devine partenerul ideal pentru distractie si munca in medii off road cu teren dificil, variabil.

0 6